Reclamă

Există un aeroport în lume care se poate considera un mic orășel. Acesta adăpostește o pădure, o cascadă și chiar un parc de distracții și poate fi vizitat și ca atracție turistică. Inaugurarea sa a avut loc în anul 1981 și face legătura cu 400 de orașe din întreaga lume.

Skytrax, companie care verifică calitatea serviciilor a evaluat mai bine de 400  de aeroporturi din lume privind transferurile, securitatea și amenajarea. În urma recenziilor, pe primul loc a ieșit aeroportul Changi din Singapore.

Acesta este fruntaș în acest top de șapte ani, așa că nu este nicio surpriză pentru nimeni.

Aeroportul este o minune arhitecturală din toate punctele de vedere. Reprezentanții acestuia au gândit construcția sa extrem de bine, încât, timpul de așteptare nu va mai fi o corvoadă pentru nimeni.

În interiorul aeroportului se poate găsi o grădină cu fluturi, o piscină pe acoperiș, o pădure, dar și un cinema și un spa. Mulți curioși vin să viziteze locul, fără să aibă nevoie de un zbor, doar pentru plăcerea lor.

Social Media

Aeroportul este perfect și pentru familiile cu copii fiindcă în interior se găsește un parc de distracții. Totodată, poți vedea și cea mai mare cascadă interioară din lume în culorile curcubeului.

Un loc bun de a petrece timpul înainte de un zbor este vizitarea pădurii interioare. Aceasta găzduiește plante exotice care merită văzute și alte specii uimitoare.

Alte curiozități despre aeroportul Changi

  • Aeroportul este situat la 20 de km de centrul orașului Singapore în localitatea Changi
  • Săptămânal sunt aproximativ 4.000 de zboruri către toate colțurile lumii
  • Personalul este compus din 13.000 de persoane și se generează 4,5 miliarde de dolari pentru economia statului.
  • Grădina verticală interioară cuprinde peste 20 de tipuri de plante și flori
  • Există spații naturale care sunt constituite din cinci grădini. O grădină de floarea-soarelui se află pe acoperiș și una este cu fluturi.
  • Acoperișul este dotat cu piscină și sezlonguri. Aici se achită o taxă de 14 dolari.
  • În fiecare terminat există un hotel la care te poți caza pentru o perioadă de minim șase ore. Prețul unei camere pornește de la 76 de dolari.
Social Media

Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro