Reclamă

În timp ce pentru alte femei vestimentația din ziua divorțului este cea mai puțin importantă, Anamaria Prodan nu trece cu vederea acest detaliu. Ziua de 4 aprilie 2022 a fost ziua în care s-a revăzut cu Laurențiu Reghecampf, în incinta Judecătoriei Buftea. Sexy-impresara a atras atenția oamenilor prin ținuta impecabilă pe care a purtat-o.

Anamaria nu a mers singură la cea de-a doua înfățișare a divorțului. Vedeta a fost însoțită de doi dintre copii, Bebe și Sara. Îmbrăcați toți trei în ținute negre, s-au susținut împreună în cel mai greu moment al lor.

Anamaria Prodan, ținută de doliu. Cum s-a pregătit impresara pentru cea de-a doua înfățișare de divorț

Instagram

Nu a putut fi trecută cu vederea apariția membrilor Prodan. Semn subtil că relația cu Laurențiu Reghecampf aparține de domeniul trecutului, Anamaria Prodan a purtat o ținută neagră, ca un semn de doliu.

Cu zâmbetul pe buze și o pereche de ochelari de soare la ochi, așa cum deja ne-a obișnuit, vedeta a venit îmbrăcată în branduri exclusiviste. Pe cap a purtat o beretă cu plasă. Sara, fiica cea mică a avut o geacă de la Louis Vuitton.

Anamaria Prodan, dezamăgită de atitudinea sfidătoare a antrenorului

În momentul în care Reghe a ajuns, era așteptat de familia Prodan. Antrenorul de fotbal nu i-a salutat pe Anamaria și pe copii, lucru care a fost destul de deranjant.

„Noi îl cunoaștem foarte bine. El își va da seama de lucrurile acestea, dar va fi foarte târziu. Noi știm că o să i se facă dor, n-are cum să nu ne iubească. Nici noi nu putem spune că nu-l iubim, el a fost soarele familiei noastre. Lui e foarte teamă, nu pot să cred că după aproape 14 ani nu își mai iubește copilul. Sau pe ele (n.r. fetele) nu le mai iubește.”, a declarat Anamaria Prodan jurnaliștilor.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro