Reclamă

Ediția de luni seară, 4 aprilie, de la „Survivor”, s-a lăsat iar cu tensiuni mari! Concurenții celor două tabere din Republica Dominicană au avut parte de discuții extrem de aprinse. De data aceasta, CRBL și Marian Drăgulescu și-au aruncat cuvinte dure. De la ce a pornit, de fapt, tot scandalul între cei doi Faimoși? 

Luni seară, 4 aprilie, Laura Giurcanu a luat foc după ce Războinicii au declarat că vor să-l „adopte” pe Marian Drăgulescu și TJ Miles. Pe de altă parte, fostul gimnast a mărturisit că el nu a auzit asta din gura celor din tabăra adversă.

CRBL și Marian Drăgulescu s-au certat crunt la „Survivor”

Deranjat de afirmațiile făcute de Marian Drăgulescu, CRBL a intervenit în discuție și a avut o reacție total ieșită din comun. Fără rețineri, solistul a început să ține la colegul lui de echipă. Iată dialogul halucinant dintre cei doi.

CRBL: „Până acum.. Ce s-a întâmplat până acum?

Marian: Drăgulescu: Dar de ce ridici vocea?

CRBL: Păi de aia, pentru că vreau să mă înțelegi și pentru că m-ai enervat foarte tare. Ridic vocea pentru că așa vreau eu. Ai ceva împotrivă?

Marian Drăgulescu: Foarte bine, și eu glumesc că așa vreau eu. Ai ceva împotrivă?

CRBL: Acuma lasă-mă să ridic vocea, că m-am enervat.”

La testimoniale, Marian Drăgulescu a mărturisit că atitudinea lui CRBL nu este una tocmai potrivită.

„CRBL, mi se pare că a avut o atitudine nesportivă, și nu știu… neumană, până la urmă, pentru că nu ai niciun motiv să țipi așa, aiurea, la un om.Sincer, eu funcționez pe vorba dulce mult aduce. Dacă țipi la mine m-ai pierdut.”, a mărturisit Marian Drăgulescu.

foto: pro tv

Cătălin Zmărăndescu l-a făcut praf pe CRBL

După ce a părăsit competiția sportivă, Cătălin Zmărăndescu și-a expus ferm părerea despre CRBL, fostul său coleg din echipa „Faimoșilor”.

„Eu știu că sunt o persoană care, în momentul în care își dorește ceva, face tot posibilul să obțină. Când mă bagi într-o competiție, eu nu pot să mă supăr pe nimeni social. Părerile mele le spun o să fiu întotdeauna vocal și o să le spun. Pe partea sportivă da, o să te taxez. N-am fost agresiv deloc”, a declarat Zmărăndescu la emisiunea „La Măruță”.

Cu toate acestea, Zmărăndescu a mărturisit că unul dintre colegii săi a reușit să-l enerveze la culme. CRBL este cel care a reușit să-l scoată din pepeni pe Cătălin Zmărăndescu, iar acesta l-a atacat în mod direct spunând că artistul este „cel mai profitor om”. 


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro