Reclamă

Acum patru ani, Dana Chera decidea să ia o pauză, după ce 17 ani muncise continuu în televiziune. Vedeta TV spune că această perioadă, în care s-a dedicat rolului de mamă de adolescenți, dar și a unui bebeluș.

De curând, jurnalista Dana Chera (Grecu) a revenit în televiziune, la Etno TV. Ea a vorbit curând despre cei patru ani în care a avut mai mult timp pentru ea și pentru familia ei.

Dana Chera povestește ce a făcut patru ani, cât nu a lucrat în televiziune

Întrebată într-un interviu recent cum a fost pentru ea perioada în care nu ai apărut pe sticlă, Dana Chera a răspuns cât se poate de sincer.

„Au fost niște ani în care nu am alergat deloc, în care nu m-am încrâncenat deloc, în care lucrurile simple, fără mize aiurea, mi-au umplut viața. Am descoperit că se poate trăi în tihnă.

Valul ăsta, oricare ar fi el, în orice domeniu sau moment al vieții, este atât de înșelător. Pare că îți dă tot, de fapt, îți ia o grămadă. Ieșirea mea din platou, din lumina reflectoarelor, s-a întâmplat foarte firesc. Eram însărcinată și trebuia să nasc. Apoi a trebuit să punem copilul mic pe picioare și să avem grijă de copiii mari, care erau în prag de examene. Și, da, au trecut anii”, a declarat Dana Chera pentru VIVA.

WEEKEND. Cu ce și-a ocupat Dana Chera timpul, timp de patru ani, cât nu a lucrat în televiziune: „Am descoperit că...”
arhivă / social media

Dana Chera despre rolul femeii

Totodată, jurnalista Dana Chera a vorbit despre faptul că prietenii nu au crezut că nu va rezista atât de mult departe de televiziune, dar, spre surprinderea tututor, ea a stat departe de televiziune timp de 4 ani.

„Mie nu mi-e rușine să muncesc. Adică, eu cred, în adâncul sufletului meu, că femeia are rolul primordial de a ține copiii și casa. Chiar cred asta. Vremurile, competiția asta ciudată cu bărbații, societatea care o cheamă să se bată, parte în parte, cu ei… toate acestea au schimbat sensul firesc al lucrurilor.

Deci statul acasă, greu la început din cauza obișnuinței și a dependenței de adrenalină, și-a găsit foarte repede matca. Și este o matcă din care refuz să ies, pentru că eu nu știu ceva mai frumos pe lumea asta! Revin: e o bucurie să gătești pentru cei dragi! Să-ți crească în tavă cozonacii, să încerci niște rețete pe care le credeai imposibil de realizat…”, a mai spus Dana Chera, potrivit sursei amintite mai sus.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro