Reclamă

Tzanca Uraganu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară. Acesta se bucură de luxul în care trăiește și nu ratează nicio ocazie pentru a-l arăta fiindcă a muncit pentru a-și putea permite. Recent, artistul s-a enervat la culme după ce a primit bani falși la un eveniment.

Tzanca Uraganu este un manelist extrem de iubit de români și este chemat în mod frecvent să cânte la evenimente și petreceri private, de unde obține sume colosale de bani. Acesta a pornit de jos în industria muzicală și nu se vedea un viitor strălucit, iar după multă muncă, acesta își permite să ceară un tarif destul de mare unde este invitat.

Tzancă Uraganu a primit bani falși

Pe lângă tariful pe care îl cere, acesta primește și dedicații care îi rotunjesc substanțial veniturile. De data aceasta, artistul s-a enervat la culme după un eveniment când a văzut că o parte din bancnotele primite erau false, lucru care nu i se pare normal. Acesta le-a transmis inculpaților că nu se fac astfel de gesturi, iar pe viitor le va face numele public pentru a-i face de râs.

@raul..m..2100 #foryouu #viral #fypツ #anglia?? ♬ sunet original – Raul☆•♡☆ M

„Nu am fost eu atent așa, că toți aruncă bani avalanșă, iar copiii iau de pe jos. Sunt cei care ne strâng nouă banii că așa se face. Știți ce zic. Dacă îi primesc în mână îi simt și atunci e altceva, nu am cum să nu simt. La câte hârtii mi-au trecut prin mână, e dezastru. Să vă fie rușine celor care dați bani falși la dedicații. Dacă mai dați bani falși vă pun direct pe live și spun numele vostru. Mie nu-mi plac astfel de discuții cu bani falși, cu dat înapoi, nu ține la mine. ”, a spus Tzancă Uraganu pe contul său de TikTok.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro