Reclamă

Andreea Mantea este una din cele mai apreciate prezentatoare din țară. Aceasta urmează să fie moderatorul emisiunii „Casa iubirii”, iar filmările au loc în București. De câteva zile se confruntă cu o răceală foarte gravă, iar un internaut i-a lăsat un mesaj jignitor, când vedeta cerea ajutorul. 

Andreea Mantea este prezentă în mod frecvent pe micile ecrane, iar telespectatorii sunt încântați să o vadă. Aceasta este mereu cu zâmbetul pe buze și îi face distrează pe cei din jurul său doar prin prezența ei. De curând, prezentatoarea se luptă cu o viroză și nu știe cum să-i dea de cap.

Vedeta a cerut ajutorul internauților pentru un alt tip de tratament fiindcă ar fi luat de toate, dar fără niciun succes. Andreea Mantea a rămas și fără voce câteva zile, ceea ce este o adevărată problemă, fiindcă se filmează pentru emisiunea „Casa iubirii.” După ce și-a întrebat fanii la ce să mai apeleze, un bărbat a jignit-o pe aceasta în comentarii spunând că nu mai are de ce să caute ceva, că este „început de sfârșit.”

@casaiubiriiro #andreeamantea #casaiubirii #casaiubirii? ♬ sunet original – Casa Iubirii

„Mi-a scris cineva că nu încerc să mă mai fac bine și să nu mai caut, să nu mai am semne de întrebare că ceea ce am eu este început de sfârșit.”

Andreea Mantea are probleme de sănătate

Prezentatoarea se confruntă cu o răceală care nu mai pleacă. Aceasta suferă de două săptămâni și niciun tratament nu a dat roade până acum, ceea ce o îngrijorează pe vedeta.

„Eu nu mai înțeleg ce răceală am, nu mai înțeleg absolut nimic. Eu știam că orice răceală ține șapte zile și că trece și cu pastile și fără. Covid-ul ținea 7-10-14 zile, gripa A ține 7-10 zile, dar eu sunt răcită de două săptămâni. Eu de două săptămâni nu-mi revin. Eu de două săptămâni nu mai pot. Ieri m-am simțit, parcă, un pic mai bine. Azi m-am trezit la fel, am luat-o de la capăt. Nu mai știu ce tratament să iau, ce pastile, le-am luat pe toate!


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro