Reclamă

O înregistrare bombă a fost făcută, între bărbatul care avea poza Luizei Melencu în bagaje și jurnalistul care a investigat cazul. În interviul făcut pe ascuns, Nelu susține că atât Luiza cât și Alexandra sunt în viață, cel mai probabil în Italia. Mai mult, oferă probe în acest caz, susținând că a primit poze cu fetele de la un colaborator.

Dialogul dintre Nelu și Rocco Xavi este halucinant. În bagajul bărbatului au fost găsite 300 de poze cu mai multe fete minore, printre care și Luiza Melencu, una dintre fetele dispărute la Caracal.

Conversația Nelu – Rocco Xavi
Jurnaliștii de la RomâniaTV au făcut publică înregistrarea dintre cei doi, care scoare la iveală și niște probe puternice legate de scenariul în care cele două fete ar fi în viață.

ROCCO – Hai să lăsăm asta. Fetele, Luiza și Alexandra, crezi că este adevărat că sunt aici, în Italia?

NELU – E adevărat.

ROCCO – Ce probe ai că sunt aici?

NELU – Am venit să văd dacă sunt aici, un prieten mi-a trimis niște fotografii cu ele și mi-a spus să văd dacă sunt în Italia. Dacă nu, înseamnă că sunt în altă parte, în România. M-am întâlnit cu acest comisar care mi-a zis „Tu ești deștept, ești antrenat de mine, cunoști bine mișcările, nu ți-e frică de ei”.

Tot Nelu spune că îl cunoaște pe Gheorghe Dincă încă din 2013, cei doi întâlnindu-se pentru prima oară la Bari, cu ocazia unei călătorii spre Sicilia.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro