Reclamă

În urmă cu o lună a pornit conflictul militar dintre Rusia și Ucraina. Fiindcă mulți nu au înțeles agresivitatea lui Vladimir Putin, au încercat să găsească răspunsuri la diferite întrebări. Printre multe altele, despre președintele Rusiei s-a scris că ar avea foarte multe boli, sau că ar fi pe moarte. Până în prezent, nimic nu a fost confirmat oficial.

Vladimir Putin, „îmbolnăvit” din nou

De la cancer la colon, până la boli psihice, Vladimir Putin este cel mai „îmbolnăvit” om al momentului. Recent, un site rus de investigații a publicat o nouă ipoteză. Conform sursei citate, Putin ar suferi de cancer la tiroidă, iar mai mulți medici au fost de zeci de ori la Soici. Printre aceștia, s-ar număra și oncologul Evgeny Selivanov, chirurg specializat în cancerul Tiroidian.

Menționăm că până în prezent Kremlinul nu a anunțat nimic oficial despre vreo boală pe care ar avea-o liderul rus. Toate informațiile lansate în ultima lună sunt doar ipoteze. Recent, a fost publicată o altă teorie. Mai clar, s-a spus despre Vladimir Putin că ar suferi despre sindromul Hubris sau pericolul puterii. Se pare că liderul rus poate să își piardă controlul în orice moment și să ia decizii care pot duce la consecințe grave. De acest simptom ar fi suferit și Stalin sau Lenin.

Informații bombă despre Vladimir Putin! O nouă ipoteză în cazul președintelui rus: Ar fi vorba despre o boală fatală
Pixabay

În continuare oamenii încearcă să afle unde s-ar ascunde Vladimir Putin. O publicație de investigații militare au publicat noi dovezi și susțin că președintele rus se află într-un buncăr din vestul Siberiei.

Unde s-ar ascunde liderul rus

„Vedem zilnic alte zboruri și sunt și mai secretizate. Sunt avioane ale statului și închid sistemele de localizare undeva în apropiere de Surgut. Se pare că ultima parte a zborului e stric secretă și cel mai probabil acolo există un buncăr pentru elite acolo”, spune jurnalistul Christo Grozev, potrivit DailyMail.

Dispariția ministrului rus al Apărării din spațiul public a alimentat o serie de zvonuri. Potrivit sursei mai sus citate, acesta s-ar fi aflat, timp de câteva săptămâni, într-un buncăr de lângă Ufa, în Munții Urali, potrivit jurnalistului de investigaţie Christo Grozev.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro