Reclamă

Bărbatul care a fost supranumit „profesorul de educație fizică al națiunii” și-a spus povestea și a reușit să șocheze pe toată lumea cu dieta sa.

 Joe în vârstă de 36 de ani a recunoscut că s-a săturat doar de prăjituri și biscuiți „în fiecare zi”. Acesta din urmă a devenit cunoscut după ce a ajutat mai multe persoane să se mențină în formă în timpul izolării.

Joe Wicks și-a postat noile proporții pe Instagram, recunoscând că acum s-a săturat de prăjituri și torturi în fiecare zi. Joe a făcut un colaj cu două fotografii: înainte și după noul stil alimentar.

Cum arată acum

Ce se întâmplă cu omul care a mâncat doar prăjituri și biscuiți în fiecare zi. Cum arată după câteva săptămâni.
Instagram

“Am mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi. Trei sandvișuri cu bacon la micul dejun, hash brown și fasole. Nu e bine când sunt antrenor, nu-i așa? ”, a spus el pe Instagram.

Bărbatul nu a precizat cât de mult s-a îngrășat în tot acest timp. Dar schimbarea este vizibilă. Pătrățelele mult lucrate de la sală s-au transformat acum într-o burtă cu drepturi depline.

Lecțiile de educație fizică s-au încheiat în cele din urmă pe 22 iulie 2020. Dar el a continuat să rămână în centrul atenției.

Cea mai recentă carte de bucate a lui Joe se află în prezent în fruntea topului non-ficțiune. Iar câștigurile sale de anul trecut se credeau a fi în jur de 115.000 de lire sterline pe săptămână.

În timpul ascensiunii sale către celebritate, Joe și-a cunoscut soția Rosie Jones, în vârstă de 31 de ani. Aceasta și-a început cariera la vârsta de 17 ani și a lucrat ca model glamour. Cuplul și-a anunțat logodna în noiembrie 2018 și s-au căsătorit 18 luni mai târziu. Într-o ceremonie în pădure.

Joe a lansat recent emisiunea filmată de la BBC Joe Wicks: Mental Health, My Family and Me. Împreună cu regizorul Louis Theroux, în vârstă de 51 de ani. Emisiunea este de așteptat să fie difuzată în cursul acestui an.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro