Reclamă

 Într-o lume în care nivelul stresului atinge cote maxime și micile momente de bucurie sunt tot mai rare, oamenii ar trebui să mai ia o pauză. Cel mai bun medicament natural este dat de umor. Râsul provoacă reacții pozitive chimice în creier și mai multe schimbări au loc. Oamenii de știință au devenit curioși de rolul pe care umorul îl joacă în viața oamenilor. Astfel, s-a remarcat o mai bună funcționare a sistemului imunitar, a sănătății, dar și a vieții sociale.

Bancurile cu secretare sunt printre preferatele amatorilor de umor. Femeile care sunt angajate în această funcție au fost motivul multor glume apărute de-a lungul timpului.

Bancul zilei. Iată cum decurge prima zi de muncă a unei secretare la un birou

pixabay

 – Să ştii, draga mea, zise directorul către secretara nou angajată, că piept şi picioare mai frumoase ca ale tale, n-am mai văzut!

 – Vai, domnule director, se roşi fata, mi-e ruşine să aud asemenea vorbe, ziua în amiaza mare!

 – Ţi le voi spune şi diseară, când vei rămâne după program să terminăm un proiect.

Deși prin satiră umorul poate fi dureros, el transmite prin cinică și ironie un adevăr din viața reală. De unii este înțeles, iar de alții nu. Deși un adevăr transmis prin umor poate fi usturător, oamenii iubesc finalul amuzant. Pentru că, de aceea există glumele. Pentru a descreți fruntea și a îmbunătăți starea de spirit.

Umorul reprezintă unul dintre mijloacele prin care oamenii se pot integra în societate foarte ușor. Nevoia de apartenență, de a comunica și a face parte dintr-un grup poate fi îndeplinită prin acest mijloc.

Oamenii care au un simț dezvoltat al umorului au reușit să se integreze  mult mai ușor în grupuri. De asemenea, multe prietenii au luat naștere prin acest fel.

Umorul face diferența între oameni. Cei care au zâmbetul pe buze sunt mult mai apreciați și mai doriți. Starea lor de spirit influențează și stările celorlalți, conștient sau nu.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro