Reclamă

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Aceasta a devenit cunoscută pentru vocea și talentul său, iar participarea la „Bravo, ai Stil!” i-au crescut popularitatea. 

Theo Rose este invitată des în emisiuni TV, unde răspunde cu sinceritate la toate întrebările care îi sunt adresate. Artista și-a atras publicul de partea sa pentru felul ei natural și pentru că nu se ascunde după deget și spune adevărul în față. Aceasta este des lăudată de fanii ei pe rețelele de socializare pentru tot ce a reușit, iar piesele pe care le scoate, devin hit-uri.

Invitată într-o emisiuni TV în care s-a gătit, Theo Rose nu s-a putut abține să nu „fure” o bucățică pe ascuns. Aceasta a poftit la preparat, iar în momentul în care prezentatoarea s-a întors, a dat lovitura. Cu câteva secunde înainte de a primi un cadou ce a constat în câteva produse pentru familia sa, artista a luat ceva de pe platou și l-a băgat rapid în gură.

@fantheorose @theorose❤️? #funnymoments #funnytiktok ♬ Laughing Hard – Tik Tok

Theo Rose s-a certat cu Smiley

Theo Rose a apelat la casa de producție a lui Smiley în urmă cu doi ani fiindcă își dorea să colaboreze cu acesta. Momentul s-a petrecut după ce artista a luat o pauză și își dorea să revină pe scenă. După ce a vorbit cu casa de producție, artista a rămas cu gust amar după experiență și a renunțat la o posibilă colaborare.

Dacă vii aici, la noi, un an de zile nu ai cum să lansezi nimic!, după ce eu fiersesem că nu mai aveam ceva scos de mult timp. N-am cum să scot un an de zile, am zis ok, da, bine. Măcar lucrez în timpul ăsta, câștig pe altă parte. Problema n-a fost atunci, problema a fost la final de tot. După ce m-am deschis, le-am zis sincer în ce perioadă mă aflu și ce simt eu, în legătură cu cariera mea și cu ce vreau eu să urmeze în continuare pentru mine și de ce m-am mai lovit înainte.

Și când am ieșit afară, m-a bătut așa pe umeri și mi-a zis: Te primim!. Din start la mine s-a decuplat treaba. Păi, cum mă primiți, că dacă m-ați chemat normal ar fi să zică Da, hai să lucrăm!, dar exprimarea a fost Te primim! și am zis bine, hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit.”, a spus Theo Rose în podcastul moderat de Gojira.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro