Reclamă

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a vorbit despre un pachet economic realizat cu scopul de a ajuta pensionarii. Mai clar, acest pachet va cuprinde vouchere pentru alimente destinate celor care au venituri mai mici de 1.500 de lei. De asemenea, copiii care provin din familii defavorizate sau care nu au suficienți bani vor primi vouchere în valoare de sub 50 de euro. Același lucru este valabil și în cazul persoanelor cu handicap sau familii monoparentale.

Vestea zilei pentru bătrânii României!

Ciolacu nu a precizat valoarea voucherelor pentru pensionari, dar a spus că se vor acorda la fiecare două luni.

Marcel Ciolacu a mai anunțat că respectivul pachetul economic va fi prezentat săptămâna viitoare. Liderul social-democrat a ținut să menționeze că va discuta despre acest lucru și cu premierul. De asemenea, acești bani vor fi sursă de la banii europeni. Ciolacu spune că acest lucru s-a mai creat în Europa, deci nu este o practică singulară.

El a adăugat că pentru discutarea acestor măsuri se aşteaptă şi reîntoarcerea în ţară a liderului PNL, Florin Cîţu, din „misiunea istorică” din SUA.

„Aşteptăm şi venirea domnului preşedinte Florin Cîţu din această misiune istorică pe care o are în SUA. Cred că mâine o să revină în România. Noi am venit totuşi cu o propunere sustenabilă şi discutată deja cu reprezentanţii Comisiei Europene”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Vestea momentului pentru toți pensionarii români! Se dau bani de la stat. Marcel Ciolacu tocmai a anunțat

Scumpiri pe bandă rulantă în România

Alimentele de bază din România s-au scumpit enorm de mult, iar pensionarii nu mai fac față cheltuielilor. Un litru de ulei a ajuns să coste în unele magazine chiar și 19 lei. Franzela, a ajuns la 2 lei, și urmează să se mai scumpească. De asemenea, carnea de orice fel s-a scumpit și ea enorm la rândul său.

Toate aceste scumpiri sunt cauzate de faptul că s-au scumpit gazele, combustibilul, cerealele etc. Pentru a face față cheltuielilor, mulți români au ajuns să renunțe la produsele neesențiale, cum ar fi îmbrăcăminte sau încălțăminte.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro