Leonardo Dicaprio este cunoscut de o lume întreagă.

De-a lungul timpului, actorul a făcut furori în rândul fanilor prin rolurile inedite pe care le-a jucat în producțiile de filme americane. Despre Dicaprio se cunosc foarte multe detalii, însă lucrul pe care nu mulți îl știu, este despre sumele pe care le încasează artistul pentru un singur proiect. 

A fost desemnat unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, însă curiozitatea care stă pe buzele tuturor este legată de veniturile sale. Datorită succesului pe care l-a atras în sălile de cinema de-a lungul timpului, Dicaprio este plătit cu bani gheață. Deși era de așteptat, nimeni nu s-a gândit niciodată la asemenea sume.

Leonardo Dicaprio a dat lovitura financiară la Hollywood

Celebrul actor este cunoscut sub numele de „leagănul cinematografiei” și are un succes ireal pe plan financiar. Deși Hollywood-ul găzduiește multe staruri, cercul este foarte restrâns atunci când vine vorba despre adevăratele valori ale filmelor americane. Astfel, Leonardo Dicaprio se numără printre cei care de-a lungul timpului a atras un succes măreț în sălile de cinema. Și reușește să facă asta în mod constant. Se pare că Dicaprio are cel mai mare salariu de la Hollywood, încasând astfel, sume de proporții. Conform rezultatelor unui top făcut de „The Hollywood Reporter”, Leonardo ar fi plătit cu 25 de milioane de dolari pentru un singur rol.

Leonardo Dicaprio este cel mai bine plătit actor?! Iată ce sume încasează starul de cinema pentru un singur proiect
social media

Clubul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood

Primul loc în topul celor care încasează cele mai mari sume în cariera de actor, îi revine lui Leonardo Dicaprio. Însă, lista continuă și cu alți artiști care încasează sume colosale. Sandra Bullock, Tom Cruise, Mel Gibson, Angelia Jolie și Robert Downey Jr. sunt doar câțiva dintre artiștii care sunt plătiți cu suma de 20 de milioane de dolari pe rol. Cu toate acestea, Leonardo Dicaprio se află în fruntea topului. Acesta se bucură de impresionanta sumă de 25 de milioane de dolari. Pe care a primit-o, de altfel, pentru rolul brokerului Jordan Belfort din comedia americană „Lupul de pe Wall Street”.