Roxana Vancea are 31 de ani și a devenit pentru prima oară mamă în luna noiembrie a anului trecut, când l-a adus pe lume pe Zian.

Soțul vedetei mai are un băiețel, pe nume Milan, dintr-o relație anterioară cu care fosta asistentă TV are o relație foarte bună. Aceasta a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după ce a născut și când își va creștina fiul.

Roxana Vancea și soțul ei se pregătesc cu pași repezi pentru marele eveniment

„Pe cât e de greu, pe atât e de frumos. Nu sunt ipocrită să mă plâng. Am un bebe foarte cuminte. Adorm și mă trezesc lângă cel mai frumos zâmbet. Bebe e foarte zâmbăreț ca și Milan, ne umple inimile cu iubire”, a declarat Roxana Vancea pe rețelele de socializare.

Sursa: Instagram

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu se pregătesc pentru botezul micuțului Zian, care va avea loc după Paște. Vedeta a decis să organizeze evenimentul în familie, fiind un eveniment ceva mai intim.

„Nu am făcut încă pentru că a fost perioada cu colicii, acum a început postul Paștelui și urmează după post să-i facem și botezul. Nu vom face nimic special. Va fi doar familia. Am găsit o biserică aproape de noi. O să fim doar noi cu familia. Am spus că o să facem când o să fie nunta cu toți prietenii, dar la botez vreau să fie doar despre bebe. Nu are legătură cu pandemia”, a spus Roxana Vancea la Antena Stars, citat de Spynews.

Roxana Vancea, despre relația apropiată pe care o are cu Milan, băiețelul soțului ei

.Viața fostei asistentei tv s-a schimbat mult în ultimii ani. Vedeta se poate declara mămică a doi băieței extrem de drăgălași. Soțul ei are un băiețel dintr-o relație anterioară, iar Roxana are o relație specială cu Milan. Activă pe rețelele de socializare, de multe ori a încercat să răspundă la toate întrebările pe care fanii săi i le adresează.

Mulți dintre aceștia s-au întrebat deseori cum de Roxana are o relație atât de apropiată cu Milan, fără ca mama acestuia să nu aibă nimic de zis. După ce un internau i-a adresat această întrebare, Roxana, directă din fire, a spus lucrurilor pe nume. 

„Singurul în măsură să decidă treaba asta este Dragoș, pe care eu l-am văzut părinte mie la mie de când l-am cunoscut. Nu văd nimic greșit să ne mândrim cu el, să-l dăm exemplu, să împărtășim cu ceilalți experiențele noastre cu el. Iar relația mea cu el, nu e nimeni în măsură să-mi interzică să iubesc copilul. Sau să mă iubească el. Cum ar fi fost să resping copilul că poate deranjez pe cineva? Niciodată”, a răspuns Roxana. 

Cu siguranță urmăritorii ei au rămas surprinși de răspunsul oferit de Roxana Vancea. Chiar și așa, Roxana Vancea și Milan au o relație extrem de apropiată.