Reclamă

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, trebuie să elibereze locuința de protocol în termen de 60 de zile. Totul se întâmplă după ce Instanța Supremă a hotărât că fostul șef de stat a fost colaborator al Securității comuniste. Informațiile au fost clarificate de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS).

Încă o lovitură pentru Traian Băsescu

Conform unui comunicat de presă al RAAPPS, Traian Băsescu beneficiază de locuință din partea statului de la încetarea mandatului de președinte. Locuința pe care fostul președinte o folosește gratuit este situată în București, strada Gogol, nr 2, sector 1. Fiindcă Instanța Supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al securității, Băsescu își pierde locuința gratuită.

Astfel, în termen de 60 de zile, atât Traian Băsescu, cât și membrii familiei acestuia, sunt obligați să părăsească locuința de la RAAPPS. Conform instituției, în cazul în care părțile nu vor rezolva problemele pe cale amiabilă, atunci se va sesiza instanța pentru a fi evacuați.

Încă o lovitură totală pentru Traian Băsescu! Fostul președinte, dat afară din casă
foto: capital.ro

Instanța Supremă: Băsescu a colaborat cu Securitatea

Recent, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis că fostul președinte, Traian Băsescu, a fost colaborator al Securității comuniste. Decizia instanței este definitivă, iar Traian Băsescu nu mai poate face nimic pentru a-și spăla reputația. În schimb, fostul șef de stat a anunțat că va face demersurile legale la CEDO.

Între timp, după câteva zile de la aflarea deciziei Instanței Supreme, Traian Băsescu ar fi făcut un atac cerebral. El a fost internat la un spital din Bruxelles. Un prieten apropiat al acestuia, Lucian Iliescu, fost deputat PMP, a vorbit despre starea de sănătate a lui Băsescu.

Iliescu spune că fostul șef de stat nu se simte bine și că nu mai poate să vorbească. Momentan, niciun membru al familiei lui Băsescu nu a făcut declarații cu privire la starea de sănătate a fostului președinte.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro