Reclamă

Atunci când avea doar 19 ani, Corina Caragea a debutat în televiziune la „Surprize, surprize”, emisiunea prezentată la acea vreme de Andreea Marin. Iată cum se înțeleg acum. 

Într-un interviu recent, Corina Caragea, prezentatoarea știrilor din sport de la ProTV, își atunci aminte cu emoție momentul în care a ajuns prima dată pe sticlă, când de abia terminase liceul.

Cum se înțeleg în prezent Andreea Marin și Corina Caragea

Întrebată cu o percepea pe Andreea Marin cu ochii de adolescent, dar și dacă a ținut legătura cu vreuna dintre colegele balerine, Corina Caragea a răspuns sincer.

„Andreea era mâna care conducea cu fermitate o producție uriașă. Muncea enorm, ca și toată echipa, dar ne și distram după emisiuni.

Mai păstrăm legătura, ne-am mai întâlnit prin prisma meseriei, o admiram și atunci, o admir și acum, și mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea. De fapt, mi-a fost șefă. (zâmbește) Și cu o parte dintre fete mai păstrez legătura, mai avem întâlniri din când în când și depănăm amintiri”, a declarat Corina Caragea pentru viva. 

Ce s-a ales din relația dintre Corina Caragea și Andreea Marin, după ce au fost colege la „Surprize, surprize”
Instagram

Cu ce amintiri a rămas Corina Caragea de la „Surprize, surprize”

Deși nu a fost angajata postului TVR 1 foarte mult timp, Corina Caragea susține că a rămas cu foarte multe amintiri plăcute din vremea „Surprize, surprize”.

„Am stat acolo numai trei luni, căci am depus CV-ul la un concurs pentru o televiziune de știri. Am fost chemată la interviu și a trebuit să renunț la TVR. Am învățat totuși în acea scurtă perioadă și sunt recunoscătoare că am intrat în lumea televiziunii direct în mijlocul celor mai buni la acea oră de pe piață.

Pentru mine nu era ușor, nefiind dansatoare. În plus, mă împărțeam între repetiții și cele două facultăți. Am legat prietenii și îmi amintesc cu drag de petrecerile noastre. Și acum mai păstrăm legătura. Într-adevăr, pentru acele vremuri era totul wow – de la costumele sclipitoare trimise din Spania până la vedetele pe care le întâlneam în platoul emisiunii”, a mai spus Corina Caragea, potrivit aceleași surse.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro