Reclamă

Bancurile cu și despre infidelități sunt unele dintre cele mai intrigante și amuzante. Însă amuzamentul crește și mai mult atunci când în cadru apare și un primar, unul dintre cele mai controversate personaje din sfera politică. Cu rolul de a ironiza clasa politică și caracterul persoanelor infidele, bancurile au reprezentat dintotdeauna cea mai bună metodă a oamenilor de a se bucura de viață și ieșirile cu prietenii. Foarte mulți sunt cei care iubesc bancurile și umorul, făcând din ele un stil de viață.

Cercetătorii britanici și-au îndreptat atenția către studierea umorului, și ce beneficii are la nivel psihic, emoțional dar și social. De asemenea, s-a descoperit că persoanele care râd au o viață mult mai îndelungată și o mai bună sănătate și funcționare a sistemului imunitar. Un rol important îl joacă umorul și în rândul prieteniilor și conexiunilor sociale. S-a dovedit că umorul  joacă un rol extrem de important în rândul vieții sociale.

Bancul zilei! Infidelitatea și iubirea

pixabay

-Draga mea, de câte ori m-ai inșelat?

-Iubi, pentru că te iubesc enorm, doar de trei ori

– Cum de trei ori? Cu cine ? Cum?

– Prima oară a fost cu AVOCATUL, a doua cu doctorul și a treia oară cand ai avut nevoie de semnături să devii primar!

Ce este, de fapt, bancul? Ei bine, un banc este doar o poveste de scurtă durată, care promite un final surprinzător. Cel mai interesant moment al unui banc este finalul, el fiind unul plin de amuzament. Natura umană simte nevoia de a exprima păreri, îndoieli, temeri sau schimb de argumente. Acestea sunt încorporate în aceste bancuri, subiectul celor mai interesante întâlniri.

Deși sunt asemănătoare din multe puncte de vedere, bancurile sunt specifice unei țări și a unei culturi anume. Ele sunt descrise ca fiind producții spirituale, fiind datorate imaginației bogate ale persoanelor înzestrate cu creativitate. În majoritatea cazurilor, bancurile au un rol educativ, făcând parte dintr-o anumită categorie.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro