Reclamă

Andrei Drăghici, un tânăr poloist al echipei Dinamo, în vârstă de doar 23 de ani, a murit în timpul meciului cu Rapid de sâmbătă.

În repriza secundă a meciului de polo Rapid – Dinamo, Andrei Drăghici s-a simțit rău și a ieșit din bazin, moment în care și-a pierdut cunoștința. Din păcate, medicii care au intervenit la fața locului nu au mai putut să îl salveze.

Andrei Drăghici a murit la doar 23 de ani, în timpul meciului de polo Rapid-Dinamo

La câteva ore după tragicul eveniment, CS Dinamo a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook. „Câinii roșii” au confirmat faptul că Drăghici nu avea nicio problemă de sănătate de care clubul să fi știut.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău.

Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute. Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.

Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”, se arată în comunicatul lui Dinamo.

Tragedie fără margini! Un poloist, în vârstă de 23 de ani, a murit subit în timpul meciului Rapid-Dinamo
digisport

Andrei Drăghici visa să joace la naționala de polo

Andrei Drăghici s-a născut la Oradea și a fost transferat de Dinamo de la Crișul. „Iniţial, părinţii m-au trimis la bazin pentru a învăţa să înot. Ulterior, am descoperit polo pe apă, care a devenit pasiunea mea.

Joc pe posturile de inter și extremă dreapta, am terminat junioratul la Steaua București. Cu echipa națională am cochetat doar la juniori, la U19 și U17, la naționala mare încă nu am fost selecționat”, spunea Andrei într-un interviu pentru cvmedia.ro, în urmă cu 4 ani, citat de gsp. 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro