Reclamă

Lenuța Rostași, o tânără de 38 de ani din Oradea, a reușit să iasă în evidență , după ce a dansat, pe scena de la „Românii au talent” cu actorul Mihai Bobonete. Momentul a devenit viral. 

Simpatica concurentă a venit la „Românii au talent” pentru a treia oară, reușind să facă un show de zile mari alături de Mihai Bobonete.

Lenuța Rostași și Mihai Bobonete, show total la „Românii au talent”

De data aceasta Lenuța de la Oradea a venit la „Românii au talent” cu gândul de a dansa alături de Andi Moisescu, dar până la urmă l-a „luat în primire” pe Mihai Bobonete, încurajată de Smiley și Pavel Bartoș care a intrat abia după ce a fost „fugărit” prin platou.

„Dansul e viața mea. Eu la Românii au Talent am fost două sezoane, ăsta e al treilea. Sunt cunoscută. Am dansat cu Florin Călinescu, ultima dată. Am mai dansat și cu Mihai Petre într-un sezon.

Când am dansat cu Mihai Petre am rămas wow că nu m-am uitat la picioare. Nu am știut niciodată să fac un vals, dar acel dans chiar de la Mihai Petre l-am prins. L-am călcat un pic dar… Eu anul acesta am venit să dansez cu Andi Moisescu și să fac show”, a mărturisit Lenuța, înainte de a urca pe scena de la Românii au Talent, sezonul 12”,mărturisea ea înainte de urca pe scenă.

Lenuța din Oradea a încercat să îi sărute pe Mihai Petre

În ediția „Românii au talent” din 2013, Lenuța din Oradea din dorința de a deveni o dansatoare profesionistă și să danseze alături de baletul emisiunii. Dar nu a fost să fie pentru ea.

„Te incurajez să dansezi… La petreceri… Oricum, dacă îmi promiți că ești pașnică, eu aș dansa cu tine, așa, mai lent”, a spus Mihai Petre, la acea vreme.

Până la urmă, Lenuța și Mihai Petre au dansat pe genericul emisiunii „Dansez pentru tine”, iar în acele momente, concurenta a încercat să îl sărute pe jurat, nu o dată, ci de două ori.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro