Reclamă

Bancul zilei. Primul banc al zilei de azi are ca subiect relația de cuplu care este și va fi pentru totdeauna un izvor nesecat de umor pe tot mapamondul. 

Așadar, iată despre ce este vorba. El răcește și după ce merge la medic decide să îi povestească iubitei lui ce i s-a prescris. Finalul este extrem de amuzant.

Ce se întâmplă când înțelegi un cuvânt greșit

„- Pentru durerea de gât, doctorul mi-a recomandat un striptease, face cel mai bine.
– Un Strepsils poate!
– Mereu eşti contra mea, femeie?!”

Primul banc al zilei de azi are ca subiect relația de cuplu care este și va fi pentru totdeauna un izvor nesecat de umor pe tot mapamondul
arhivă

Bancul cu Florin Piersic

Al de astăzi îl are protagonist pe nimeni altul decât Florin Piersic, marele actor care se bucură de o popularitate ieșită din comun așa că era aproape imposibil să nu ajungă și el subiect de glume.

Cunoscut pentru faptul că iubește să fie în centrul atenției și să spună povești despre experiențele lui de pe platourile de filmare, Florin Piersic se angajează salvamar și o dă…în bară ?

„Florin Piersic se angajează salvamar pe litoral.
Fiind o persoană foarte cunoscută lumea s-a adunat în jurul lui pe plajă, iar acesta a început să le povestească întâmplări petrecute pe platoul de filmare.
În timp ce dansul povestea mulțimii, din largul marii se aude:
– Ajutoooor! Ajutooor!
– Florin Piersic, însă nu îl bagă în seama și continuă de relatat povestea turiștilor.
– Ajutoor mă inec! se aude din nou.
De dată acesta Piersic se uită în larg și vede un bărbat care da disperat din mâini.
– Mă puiule ai răbdare, îți fac eu semn când să aplauzi! strigă Piersic.”


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro