Reclamă

Ce se întâmplă atunci când iubitul tău are probleme financiare și apelează la ajutorul tău? Ei bine, majoritatea femeilor ar fi tentate să ofere imediat ajutor. După cum se știe, cei care se iubesc se ajută în momentele dificile. Dar dacă experții spun că nu este bine să împrumuți bani partenerului tău, ce părere ai avea?

Ei bine, se pare că dacă un partenerul tău, iubitul și nu soțul ajunge să îți ceară bani, este primul semn că te afli în relația greșită. Deși pare dur sau exagerat, experții în relații au venit cu o explicație plauzibilă. Mai jos vei regăsi informațiile care te vor ajuta să înțelegi de ce nu este bine să îi împumuți bani partenerului. dar și ce proces are loc în creier.

Îi împrumuți bani iubitului tău? Iată motivul pentru care să încetezi să mai faci asta

pixabay

Potrivit informațiilor psihologice, împrumutarea banilor către partenerul tău nu este deloc recomandată. Încă de la început, psihologii menționează faptul că este vorba despre iubit, nu soț.

Așadar, în momentul în care partenerul tău îți cere bani cu împrumut și tu îi oferi, se produce castrarea psihologică. Acesta este un proces prin care se înțelege știrbirea masculinității, care are loc prin mai multe fenomene. Astfel, în momentul în care iubitul tău îți cere bani, în mod subconștient va lua naștere sentimentul de neputință și de a nu fi suficient. Acest lucru va duce, în timp, la scăderea încrederii în sine și degradarea calității relației de cuplu.

Dacă vorbim despre situația în care bărbatul cu care ești căsătorită s-a dovedit a fi potent financiar și intelectual, situația este alta. Astfel, psihologii spun că dacă soțul tău are capacitatea de a-și întreține familia, însă din diverse cauze a întâmpinat probleme financiare, este perfect normal să îl ajuți. De ce această diferență? Deoarece soțul ți-a demonstrat că are capacitatea de a produce bani. În timp ce iubitul ajunge în punctul în care îți cere, în loc să îți demonstreze abilitățile pe care le are.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro