Reclamă

O nouă lovitură dură pentru Laurențiu Reghecampf! Antrenorul de la Universitatea Craiova a pierdut un proces în fața Anamariei Prodan, fosta lui parteneră de viață. Magistrații i-au respins cererea prin care îi interzicea impresarei să mai discute în public despre el sau actuala lui iubită, Corina Caciuc.

1. Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf anunța anul trecut că s-a despărțit de Anamaria Prodan, după 15 ani de mariaj. Separarea lor nu a fost una tocmai amiabilă, deoarece antrenorul de la Universitatea Craiova a părăsit-o pe impresară pentru amanta tinerică, Corina Caciuc.

După ce s-a aflat public de relația amoroasă a lui Reghe cu femeia care urmează să-l facă tătic pentru a treia oară, Anamaria Prodan a răbufnit și a denigrat-o în fel și chip pe Corina Caciuc, dar și pe fostul partener.

Impresara a susținut dintotdeauna că tânăra i-a cerut lui Reghe să divorțeze de ea și că îi trimitea mesaje deocheate celebrului antrenor, încă de pe vremea când era însurat.

2. Ce a vrut să-i interzică impresarei

În schimb, sătul de toate aceste afirmații, Laurențiu Reghecampf a încercat să obțină prin hotărâre judecatorească retragerea, din presa scrisă, de către Anamaria Prodan, a tuturor articolelor defăimătoare la adresa lui și a Corinei Caciuc. Din păcate, luni, 21 martie, magistrații au decis să-i respingă lui Reghe cererea formulată.

„Tot ceea ce a susținut Anamaria Prodan s-a bazat probe clare, de necontestat, privitoare la Corina Caciuc și la dispariția sau vânzarea bunurilor comune ale familiei Prodan-Reghecampf, dar și la banii trimiși direct în contul acesteia”, au dezvăluit surse din anturajul Anamariei Prodan, pentru Click! 

Nu este pentru prima dată când Laurențiu Reghecampf pierde în fața Anamariei Prodan. În decembrie 2021, antrenorului i-a mai fost repinsă o Ordonanță, prin care acesta a solicitat ca Anamaria Prodan să nu mai vorbească public pe tema divorțului dintre ei.

Am câștigat ca această ordonanță președințială pe care s-a luptat să o câștige să fie declarată nefondată! Ai luat pe cineva și l-ai adus în casa noastră, în patul nostru, au dispărut lucruri din casă. Și noi l-am iertat! Cât de mic poate să fie acest bărbat!”, au fost declarațiile Anamariei Prodan, la Realitatea Plus, la vremea respectivă.

foto: arhivă personală

3. Ce pensie alimentară i-a cerut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, pentru băiatul lor

Anamaria Prodan a rupt tăcerea și a explicat că nu vrea să-l decadă din drepturile părintești pe Reghe. Ba din contră, vedeta a mărturisit că se roagă de luni bune de antrenor să vină să-l viziteze pe Bebeto, care este foarte afectat de acțiunile tatălui său.

Anamaria Prodan a ținut să specifice că nu dorește banii lui Laurenţiu Reghecampf, însă fiul lor are dreptul la pensie alimentară. Suma nu este, însă, deloc de neglijat!

„Reghecampf își merită soarta și este păcat, chiar ne pare rău, că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu. Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi!

Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămână pe drumuri să-și mai permită să trăiască el și copilul care vine. Decent, dar la cum este construit Reghe… îl va lăsa pe drumuri fără pic de remușcare. Așa cum a făcut cu toți până acum”, a spus Anamaria Prodan pentru Click!


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro