Reclamă

Celebrul actor de comedie, Jean Paler, este devastat după ce a primit facturile la lumină și gaze. Actorul se teme că nu va mai avea cu ce să le plătească, ținând cont că primește o pensie extrem de mică de la statul român. În plus, el trebuie lunar să-și plătească și medicamentele. 

Jean Paler trece prin momente dificile! De ani buni, îndrăgitul actor se zbate într-o sărăcie lucie și suferințe care parcă nu se mai sfârșesc. El încasează lună de lună 840 de lei pensie, însă toți banii se duc pe tratamentul necesar pentru a supraviețui.

Jean Paler s-a trezit cu facturi uriașe la gaze și energie electrică

„După 43 de ani de carieră, 840 de lei. Reușesc să-mi cumpăr cam trei sferturi din medicamentele de care am nevoie și fără de care nu pot să trăiesc. Am fugit de la București, am pendulat între teatrele de revistă și am stat în București aproape 50 de ani”, a declarat Jean Paler la Antena Stars.

Acum, Jean Paler a avut un șoc când a văzut ce facturi imense a primit la utilități. O singură factură la gaze i-a venit 1.100 lei, iar la energie electrică în jur de 800 de lei. Până acum a reușit să le plătească, însă pe viitor îi este frică că nu ar mai avea bani pentru toate facturile. De la începutul lunii martie, Jean Paler a revenit pe scenă, pentru a mai câștiga niște bănuți în plus.

„Am primit facturi mari. M-au rupt. Stau la fiecare final de lună cu inima ca un purice, de teama cât or mai veni iar facturile. La nimic nu mă mai gândesc decât la facturi. Nu am nicio reducere sau cel puțin nu știu eu de așa ceva.

Au venit așa, peste așteptări, iar eu am un apartament cu două camere, ce fac alții care au spațiu mai mare? Este strigător la cer! Eu am centrală termică și consumă destul de mult pentru apă caldă la bucătărie și la baie, dar face și căldură în toată casa. Cu toate astea, să nu vă imaginați că am în casă nu știu câte grade și mor de cald.”, a declarat Jean Paler pentru Fanatik.

foto: captură Pro tv

Jean Paler a suferit un infarct

Jean Paler are probleme grave de sănătate, iar de 12 ani se luptă cu afecțiuni la inimă. Actorul a fost operat de cinci ori, punându-i-se un fibrilator și 4 stenturi. În 2020, el a ajuns în stare gravă la spital. La vremea respectivă, el povestea experiența dură prin care a trecut în unitatea spitalicească.

„Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur. Au dat în mine și au țipat la mine, mi-au zis: „intră, mă, înăuntru, nu știi că n-ai voie, al dracului, nu auzi că n-ai voie să ieși pe hol. Alți mă loveau, alții mă drăcuiau”, mărturisea actorul.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro