Reclamă

După 21 de ani de căsnicie, Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a hotărât să divorțeze de Costin Craioveanu, pictorul vedetelor. Vestea l-a luat prin surprindere pe acesta din urmă căci a aflat despre separare din presă.

Cea care a înaintat actele de divorț, după peste 20 de ani de iubire, a fost Mihaela Cernea. Având în vedere că nu i-a spus în față, Vlad Craioveanu a răbufnit pe Facebook, întrebându-se de ce artista a decis să divorțeze.

Declarații șocante ale lui Costin Craioveanu, după ce Mihaela Cernea a cerut divorțul

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au doi copii superbi împreună. Acum, pictorul se întreabă de ce artista a stat atâția ani lângă el dacă nu l-a iubit tot acest timp.

„Ce a fost a fost…nimic nu va mai fi. Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic…și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr?

De ce ai stat iubita mea cu mine?…Dacă nu mă iubești…21 de ani? De când v-am construit case…v-am dus în toate vacanțele în Europa…cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri și iubire. De ce?”, i-a reproșat pictorul Mihaelei Cernea Costin Craioveanu.

Declarații șocante ale lui Costin Craioveanu, după ce Mihaela Cernea a cerut divorțul: „Nu am bătut-o niciodată, doar am făcut dragoste cu ea”
social media

Mihaela Cernea l-a acuzat pe Costin Craioveanu că a abuzat-o fizic

Acuzat că și-a bătut soția, care a și cerut ordin de restricție împotriva sa, pe care nu l-a respectat, Costin Craioveanu se apără și spune că nu a abuzat-o fizic sau psihic vreodată pe Mihaela Cernea.

„Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția, doar am făcut dragoste cu ea. Și are și doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii’, mai spune Costin Craioveanu.

Mihaela Cernea a anunțat săptămâna trecută că a introdus actele de divorț prin intermediul ziarului Click! La acea oră, Costin Craioveanu nu știa de decizia soției sale.

Fosta solistă de la Class și Costin Craioveanu sunt căsătoriți din 2004 şi au împreună doi copii, un băiat, Leon, în vârstă de 17 ani şi o fată, Leia, de 14 ani.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro