Reclamă

Elena Udrea a postat un mesaj extrem de dur pe Facebook. Ea îi critică pe cei care l-au criticat pe fostul șef de stat după ce s-a dat sentința. De asemenea, Udrea consideră că decizia ÎCCJ nu va schimba cu absolut nimic situația din România. Totodată, această decizie nu va ascunde nici realizările sau erorile fostului președinte.

Elena Udrea îl apără pe Traian Băsescu

„Deci ICCJ a decis definitiv că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a colaborat, în accepțiunea legii existente azi, cu Securitatea! La fel de bine, cei trei judecători puteau spune că nu, soarta noastră și a țării, ar fi fost aceeași, nimic nu s-ar fi schimbat”, a declarat Elena Udrea.

Ea amintește de ceea ce se întâmplă la granițele României. Udrea susține că această decizie luată de magistrați nu va schimba modul în care evenimentele de azi influențează viața din România.

Elena Udrea i-a criticat în termeni foarte duri pe cei care l-au criticat pe Traian Băsescu cu privire la decizia ICCJ.

Elena Udrea sare în apărarea lui Traian Băsescu: Marș înapoi în groapa de gunoi!

Udrea: Îi faceți eroi pe toți lașii

„Măi ipocriților! Nu vă e rușine că pupați azi în fund pe toți turnătorii la “Noua Securitate”? Îi lingeți și îi faceți eroi pe toți lașii și toate scursurile care s-au îmbogățit prin afaceri cu statul. (…)”, a mai scris Elena Băsescu.

Ea susține că în acest moment, statul român este mai prost, mai incompetent, mai rău și mai nociv ca Securitatea de pe vremea lui Ceausescu. Elena Udrea, despre care toată lumea știe deja că este o apropiată a fostului președinte, îl apără pe acesta. Ea spune că Traian Băsescu ar fi povestit „aventurile de vacanță” ale unor colegi cu turiste poloneze în anul 1973. Pe vremea aceea, fostul șef de stat era un licean.

„Nu vă e rușine??? Mai ales vouă, nemernicilor, care ați ajuns să vă citeasca alții rahaturile de pe paginile de Facebook, crezându-va niște lumini, doar pentru că “turnătorul” Băsescu v-a făcut “cineva”? Marș înapoi în groapa de gunoi moral a societății, unde va e locul și de unde nimeni nu o să vă mai ridice a doua oară!“, se mai arată în mesajul Elenei Udrea.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro