Reclamă

În urmă cu o zi, Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea, după ce a publicat pe Instagram o imagine în care apare alături de un bărbat misterios. Impresara și bărbatul de origine arabă s-au lăsat fotografiați cu spatele, fără să li se vadă chipurile. La scurt timp după ce vedeta a postat această imagine, a făcut și primele declarații despre noul ei partener. 

Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Laurențiu Reghecampf! Vedeta pare că nu mai suferă după despărțirea de tatăl fiului său și s-a refugiat în brațele altui bărbat.

Anamaria Prodan a vorbit despre iubitul arab

Ea a recunoscut că există cineva în inima ei și a detaliat ce se mai petrece în viața sa personală. Înainte de a pleca în Dubai, Anamaria Prodan a fost invitată la podcastul „Fiță cu Adiță”, acolo unde a mărturisit că ar avea un iubit putred de bogat, în Emirate. Mai mult de atât, ea a dezvăluit că bărbatul ar fi dispus să o aștepte până ce termină divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan nu vrea să dezvăluie încă identitatea noului bărbat din viața ei. În plus, ea a spus că nu-și petrece nopțile acasă la noul ei partener, ci la domiciliul său, împreună cu copiii.

„E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul! Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt LEVEL (nivel). Și voi anunța totul mândră cât de curând”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

foto: instagram

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit anul trecut

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt acum în plin proces de divorț, după ce anul trecut, antrenorul a anunțat separarea de impresară. Reghe a părăsit-o pe vedetă pentru iubita tinerică, Corina Caciuc, care îl va face tătic pentru a treia oară, în scurt timp.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a mărturisit că nu-i poartă pică fostului partener, însă Universitatea Craiova și-ar fi pierdut tot, mai ales demnitatea o dată cu deciziile pe care le-a luat.

„Ai 100 de ani, prietene, adică ai mai avut o căsnicie, soția 30, tu 18. Ai mai văzut cum ai ieșit și din căsnicia aia șifonat și vai de vai. Acum ai luat-o pe alta. Eu probabil trebuia să fiu bărbat, eu am fost în alte vieți conducător de armată, mi-au făcut niște băieți pricepuți.

O să își dea seama în ani și o să fie foarte târziu pentru el. El a pierdut tot. Eu cred că atunci când îți pierzi demnitatea, ca bărbat în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo 7 procese, îmi tot deschide și când n-ai ce să faci, devii procesoman.

E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea că el nu are…Să renunțe? Eu nu cred că are voie. Dacă citești mail-urile de amenințare pe care le dă ea… Ia gândește-te, el nu are voie să facă dreapta către Snagov, dar să renunțe? Nu, e săracul prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri, dar nici așa nu mai are direcție să iasă măcar prin găurile astea mari.”, a spus Anamaria Prodan în podcastul „Fiță cu Adiță”.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro