Reclamă

Dacă alte vedete din showbiz nu scapă de comentariile acide ale celebrei Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu este la polul opus. Blondina are o relație foarte apropiată cu designerul și nu îi este rușine să o arate. 

Zilele acestea, Cătălin Botezatu a acordat un interviu celor de la wowbiz.ro în care a vorbit printre altele despre Bianca Drăgușanu, una din cele mai apropiate persoane din viața lui.

Care au fost de fapt, vorbele lui Cătălin Botezatu la adresa Biancăi Drăgușanu

Așa cum era de așteptat, Cătălin Botezatu avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, lăudând-o din toate punctele de vedere, afirmând chiar că este creația lui.

„Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc.

Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni. Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe.

Bianca Drăgușanu îi dă o replică savuroasă lui Cătălin Botezatu, după ce a numit-o „creația lui”: „O să-l iubesc!”
Instagram

Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea. Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa amintită mai sus.

Bianca Drăgușanu îi dă o replică savuroasă lui Cătălin Botezatu, după ce a numit-o „creația lui”

Auzind aceste vorbe frumoase care îi fac cinste, Bianca Drăgușanu a ținut neapărat să îi răspundă bunului ei prieten, Cătălin Botezatu, cu aceeași monedă.

„I le întorc înzecit! Cătălin, în ochii mei, este la fel, neschimbat, același bărbat fermecător, deștept, frumos. El știe. Ne-am și întâlnit recent, ne-am văzut într-un club. Mie una mi se pare normal să avem relația asta și cred că și lui la fel.

E clar că avem un respect și niște sentimente frumoase unul față de celălalt și cred că asta fac oamenii inteligenți. Știu că mă iubește, că mereu face asta, îmi ia apărarea în fața haterilor. Este un om pe care eu o să îl am la suflet toată viața mea, pe care o să îl iubesc, care o să fie important pentru mine.

Mereu mă ghidez după ce spune el în materie de modă. Eu mereu am ținut cont de sfaturile lui și evoluția mea se vede. Este un om foarte atent la detalii, pentru că detaliile fac diferența. Mereu îl voi vedea un om valoros.

Dacă ar fi să fac top 10 bărbați din țara asta, el ar fi pe primul loc. Omul este super tare, se îmbracă super bine, vorbește frumos, corect gramatical, este genul de om de la care ai mereu ce învăța. Este top of the top. Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze pe Cătălin, ca bărbat, ca orice vrei”, a  spus Bianca pentru sursa amintită mai sus.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro