Reclamă

Florin Piersic și Tatiana Iekel au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă mariajul lor a durat extrem de puțin. Cei doi actori s-au căsătorit în 1962, dar în 1974 au ajuns să divorțeze. Din căsnicia lor a rezultat un băiat, Florin Piersic Jr. În urmă ani buni, Florin Piersic dezvăluia de ce s-a despărțit de prima lui soție. După ce s-au separat, cei doi nu au mai păstrat legătura. Mai mult de atât, la înmormântarea femeii, actorul nu a participat. 

„De Tatiana m-am despărțit pentru că n-a mai mers, pur și simplu. Eram foarte tânăr și buimăcit de succes”, spunea Florin Piersic, în urmă cu ceva timp.

1. Florin Piersic și Tatiana Iekel nu au avut o căsnicie fericită

Cât timp a trăit, Tatiana Iekel a fost întotdeauna o prezență discretă, ea preferând să se axeze mai mult pe carieră. Puțini sunt cei care știu faptul că ea a fost o actriță română de film, radio, scenă, voce și televiziune. În timpul căsniciei cu celebrul actor, Tatiana Iekel se ferea de atenția celor din jur. În unul dintre ultimele ele interviuri, ea povestea că a vrut să divorțeze de marele actor, mărturisind că mariajul lor nu a fost unul tocmai fericit.

„Nu a fost iubirea vieţii mele. N-aş putea să spun asta. Iubirea vieţii mele a început când aveam 13 ani şi eram elevă la iaşi. El a fost cea mai mare iubire a vieţii mele şi ne-am despărţit din cauza lui Florin. Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa… Era un crai veşnic curtat… Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui şi i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a declarat, la vremea respectivă, Tatiana Iekel.

Tatiana Iekel a decedat în mai 2017, la vârsta de 84 de ani. Mama lui Florin Piersic Jr. s-a stins din viață la Spitalul Militar din București. În ultimele clipe de viață, alături i-a fost doar fiul ei.

foto: arhivă personală

2. Prima soție a lui Florin Piersic a fost înmormântată în mare secret

La vremea respectivă, trupul neînsuflețit al Tatianei Iekel nu a fost depus la niciun teatru din București. Asta datorită faptului că familia a anunțat moartea ei abia trei zile mai târziu, după ce aceasta a fost înmormântată.

foto: arhivă personală

Mai mult de atât, la înhumarea Tatianei Iekel au participat doar Florin Piersin Jr. și iubit lui. Nici de mormântul ei nu se mai îngrijește nimeni. În urmă cu un an, angajații cimitirului unde își doarme somnul de veci Tatiana Iekel au declarat că mormântul primei soții a lui Florin Piersic este părăsit. De asemenea, actorul nu ar mai fi trecut de multă vreme pe acolo.

„Tatiana era destul de retrasă, stătea de câţiva ani buni singură într-un apartament din zona Mihail Kogălniceanu şi ieşea doar la evenimente care aveau legătură cu lumea teatrului şi a filmului! Avea prieteni, dar cel care o vizită aproape zilnic era Florinel, băiatul ei din căsătoria cu Florin Piersic. Actorul o iubea enorm enorm şi se ocupă de tot ce avea ea nevoie!

A ajutat-o cu tot ce i-a stat în putinţă şi îi aducea şi nepoţeii să îi vadă la final de săptămâna! Poate tocmai de aceea, Florinel a fost şi extrem de afectat în momentul în care femeia a murit. Era pur şi simplu distrus! A dorit totuşi discreţie pentru înmormântare! I-a respectat astfel ultima dorinţa, să plece de pe această lume fără prea mult tam-tam, aşa cum a şi trăit!”, au dezvăluit persoane apropiate regretatei artiste, conform stirilekanald.ro.

3. Florin Piersic și-a înșelat toate soțiile

După ce a divorțat de Tatiana Iekel, Florin Piersic s-a recăsătorit cu Anna Szeles. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 10 ani. Din mariaju lor a rezultat al doilea fiu al lui Piersic, pe nume Daniel Piersic. Atunci, Anna Szeles mărturisea că actorul i-a fost infidel, așa că au decis să se despartă. În timp ce era însurat cu Anna Szeles, Florin Piersic a avut-o amantă pe Gabriela Werner. Relația lor estraconjugală a ținut între 1976 și 1985.

Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contra pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente… dar viață bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate…”, declara Gabriela Werner.

A treia oară, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok, actuala lui soție, despre care afirma că este marea lui iubire.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro