Bancurile cu Bulă sunt la mare căutare și fac parte din categoria celor mai cunoscute, de majoritatea oamenilor. Bulă este acel băiețel care mereu a făcut câte ceva destul de amuzant și este o comparație făcută între acest persoanj și copiii care se țin de năzbâtii și fac cele mai amuzante trăznii. Încă de la începutul timpurilor, umorul și-a făcut loc în viața oamenilor, fiind un mijloc rapid de detașare de la problemele zilnice.
Prin bancuri sunt transpuse întâmplări reale sau imaginare, de scurtă durată, care principalul scop pe care îl au la final este acela de a provoca râs. Cea mai sigură modalitate pentru a forma conexiuni sociale și noi prietenii este prin intermediul umorului. Este cel mai ieftin medicament cu efecte pozitive atât de scumpe. Există beneficii care pot fi dobândite de multe ori cu ajutorul umorului, cum ar fi o stare psihică mult mai bună și o descrețire a frunții. Oamenii tind să fie acaparați de problemele pe care le au și uită cum să ia pauză de la tot ceea ce li se întâmplă.
Cum decurge o vizită de-a lui Bulă la medic
Bulă este personajul iubit de oamenii care adoră să spună și să asculte bancuri. Acest băiețel mereu pus pe șotii a ajuns pe mâna medicilor. Ce a mai făcut Bulă, de această dată?
Bulă are probleme de sănătate, obezitate, colesterol, tensiune mărită, ficat mărit, aşa că merge la doctor.
Îl întreabă doctorul:
– Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă:
– Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? –
Mmm… Aşa şi aşa… Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi.
– Aha… Dar de băut, bei?
– A, da! De băut, beau!