Reclamă

Un incendiu violent s-a produs, marţi (22 martie), la centrul comercial Prosper din sectorul 5 al Capitalei. Flăcările au cuprins întregul imobil, pe o suprafaţă totală de aproximativ 1.200 de metri pătraţi. Mai multe studiouri muzicale se aflau la etajele superioare. Din păcate, toate s-au făcut scrum. 

Liviu Puștiu, pagubă majoră în urma incendiului de la Prosper

La etajul clădirii se afla și studioul de înregistrare al manelistului Liviu Puștiu, care a ars în totalitate în urma incendiului puternic de la magazinul Prosper din Calea 13 Septembrie, Rahova.

Cântărețul de muzică de petrecere nu se afla acolo în momentul izbucnirii incendiului în clădire. Vizibil șocant de cele întâmplate, Liviu Puștiu a precizat că destinul a fost de partea lui. El ar fi trebuit să fie în studio cu Vali Vijelie, pentru a înregistra o piesă nouă.

Deși a scăpat ca prin urechile acului de incendiu, Liviu Puștiu a mărturisit că a pierdut aproximativ 100.000 de euro, sumă care consta în instrumente muzicale de valoare.

„Cred că Dumnezeu mi-a salvat viata. Azi trebuia să fiu în studio, să înregistrez alături de Vali Vijelie. Aveam cel mai tare studio din România, am investit peste 100.000 de euro. Eu ieri trebuia să vin în România, dar am pierdut avionul. Cred că azi nu mai eram. Noi când intrăm în studio, ne punem căștile pe urechi și nu mai auzim nimic. Vali m-a sunat primul și mi-a zis: a luat foc acolo”, a declarat Liviu Puștiu, în cadrul emisiunii „Acces Direct, de la Antena Stars.

foto: instagram

Studiourile lui Ionuț și Florin Cercel s-au făcut și ele scrum

Nici studiourile muzicale ale lui Ionuț și Florin Cercel nu au scăpat de flăcări. Munca de-o viață a celor doi artiști a fost ruinată în doar câteva minute. În momentul izbucnirii incendiului, maneliștii se aflau în studio, unde pregăteau o piesă nouă.

Speriați de alarmele pompierilor, cei doi au apucat doar să-și ia cheile de la mașină și să fugă din calea flăcărilor. Studioul s-a făcut scrum în doar câteva minute, iar pagubele se ridică la peste 50.000 de euro.

„Ne-am luat de mână și am fugit. Ne-am gândit doar la noi. Ne-am speriat pentru că s-a format o panică. Pagubele din studio se ridică la peste 50.000 de euro. Tot ce ne-am luat au fost cheile de la mașin și atât. Bine că suntem în viață, atât zic!”, a declarat Florin Cercel la Antena Stars.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro