Reclamă

De când Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan și se află într-o relație de dragoste cu altă femeie, antrenorul i-a deschis fostei sale soții mai multe procese. 

Cu toate astea, Anamaria Prodan spune că nu îi urăște pe Laurențiu Reghecampf, bărbatul care i-a fost alături de ea peste 15 ani și este tatăl copiilor ei. Deși a fost supărată, acum i-a mai fi trecut, susține ea.

Câte procese i-a deschis Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan, după divorț

Potrivit spuselor Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf s-a deschis până acum nici mai mult nici mai puțin de șapte procese. Impresara e de părere că antrenorul echipei Universitatea Craiova ar fi pierdut tot, mai ales demintatea o dată cu deciziile pe care le-a luat. L-a descris drept „un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri”.

„Ai 100 de ani, prietene, adică ai mai avut o căsnicie, soția 30, tu 18. Ai mai văzut cum ai ieșit și din căsnicia aia șifonat și vai de vai. Acum ai luat-o pe alta. Eu probabil trebuia să fiu bărbat, eu am fost în alte vieți conducător de armată, mi-au făcut niște băieți pricepuți.

O să își dea seama în ani și o să fie foarte târziu pentru el. El a pierdut tot. Eu cred că atunci când îți pierzi demnitatea, ca bărbat în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo 7 procese, îmi tot deschide și când n-ai ce să faci, devii procesoman.

De câte ori a dat-o Laurențiu Reghecampf pe Anamaria Prodan după divorț: „Nu îl urăsc, îmi e milă acum, aș încerca...”
Instagram

E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea că el nu are…Să renunțe? Eu nu cred că are voie. Dacă citești mail-urile de amenințare pe care le dă ea… Ia gândește-te, el nu are voie să facă dreapta către Snagov, dar să renunțe? Nu, e săracul prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri, dar nici așa nu mai are direcție să iasă măcar prin găurile astea mari.

El se va trezi când va fi foarte târziu. Se va trezi cu încă un copil pe cap. Eu construisem pentru omul ăsta ceva unic. Eu m-am chinuit cu omul ăsta să îl aduc pe glorie, pe cele mai înalte trepte și l-am adus”, a spus Anamaria Prodan în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Anamaria Prodan susține că nu îl urăște pe Reghe, ba din contră îi iubește

Deși acum îi vede transformat în altă persoană, Anamaria Prodan spune că nu va înceta să îi iubească pe cel care a fost Laurențiu Reghecampf.

„Eu o să îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan, și tatăl copiilor mei, cel demn. Ceea ce văd acum nu am cum să iubesc dimpotrivă, este dispreț total.

Eu nu pot să urăsc. Eu sunt olteancă în primul rând, și ard repede, apoi mă calmez. (…) Nu îl urăsc, îmi e milă acum, aș încerca să îl ajut cumva. Nu văd deocamdată cum și nici nu am timp să mai stau să îl ajut.

(…) Eu n-am suportat lumea asta de pești, de fete de oraș, de golani. La noi nu s-a întâmplat niciodată așa în familia asta de când a apărut. Bunicii, străbunicii mei, toți erau, primari, oameni de afaceri, toți conducători. Acum ca să te tragă lumea de mână…

Eu dacă eram bărbat rupeam lumea asta în două, întorceam munții, îi mutam din loc!”, a mai spus Anamaria Prodan.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro