Reclamă

Astăzi, la ora 5.15 ora României, în China a avut loc un accident aviatic grav. O aeronavă un Boeing 737 al companiei China Eastern, a căzut într-o zonă montană din sudul țării. Tragedia a fost filmată de camerele de supraveghere aflate în zonă.

Camerele au surprins momentul în care în care avionul vine cu mare viteză spre sol. Atunci când ia contact cu solul ia foc. Aparatul de zbor avea șase ani de când a fost dat în uz, iar deocamdată nu sunt date despre posibilele motive ale prăbușirii.

Avionul Boeing 737 avea peste 130 de oameni la bord

Potrivit primelor informații despre tragedie, apărute pe pagina Aeronews la bord se aflau 132 de persoane, 123 de pasageri și 9 membri ai echipajului.

În filmarea apărută pe site-ul Flightradar23 se arată că avionul pierduse brusc din altitudine și ajunsese la doar 1000 de metri. Ulterior piloții au pierdut contactul cu turnul de control.

Până în prezent, nu dacă cineva a supraviețuit accidentului. Compania China Eastern, care opera zborul MU5735, nu a făcut imediat niciun comentariu cu privire la victime.

Totuși, site-ul China Eastern Airlines a afişat ulterior o pagină în alb şi negru, un gest pe care toate companiile aeriene în fac atunci când are loc un accident cu victime, din respect pentru acestea, notează Reuters.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro