Reclamă

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton de zece ani. Cei doi sunt împreună din 2012 și atunci sunt de nedespărțit. Relația lor a fost secretă până când artista a rămas însărcinată cu primul copil. 

Având în vedere că Antonia și Alex Velea și-au ținut relația departe de ochii presei și a curioșilor, probabil mulți s-au întrebat cum a reacționat tatăl artistei atunci când și-a cunoscut iubitul fiicei sale.

Cum a reacționat tatăl Antoniei atunci când l-a cunoscut pe Alex Velea

Curiozitatea fanilor a fost și mai mare pentru că la momentul acela Antonia declarase că tatăl ei este împotriva tatuajelor și Alex Velea, așa cum știm toți, are o colecție impresionată. Iată ce a spus artista la momentul respectiv.

„Nu a fost aceasta o problemă, în contextul în care şi eu am destul de multe tatuaje. Tata oricum nu e o persoană care judecă după aparenţe, după cum arată un om, ci este mai degrabă influenţat de cum mă tratează Alex şi după cum mă face să mă simt, după cum mă iubeşte şi cum are grijă de mine”, a spus ea pentru OK! Magazine.

Mai mult decât atât, Antonia a mărturisit că are o relație foarte apropiată cu tatăl ei pe care îl vede foarte des pentru că locuiesc în același oraș.

„Şi cu tatăl meu mă văd la fel de des, şi el locuieşte în Bucureşti, avem o relaţie foarte apropiată”, a mai spus ea.

Care a fost reacția tatălui Antoniei când l-a cunoscut pe Alex Velea: „Tata nu e o persoană care...”
Instagram

Cum a rezistat relația dintre Alex Velea și Antonia zece ani

Chiar dacă la început relația lor primit foarte multe critici din partea oamenilor, povestea lor de iubire a rezistat. Antonia are și o explicație:

„Am fost mereu uniţi, am crezut în noi, în iubirea noastră şi am ştiut că nu există obstacol care nu poate fi depăşit dacă suntem împreună, o echipă. Aşa am reuşit să avem această familie frumoasă, construită pe iubire, respect, echilibru.

Nu l-am anticipat, dar cred că din naivitate. Au fost momente grele, am suferit mult, eram asaltaţi de o anumită parte a presei, agresaţi de unii paparazzi, urmăriţi în trafic, jigniţi în online. Nu a fost deloc uşor. Dar cred că timpul a aşezat lucrurile şi în noi şi în ceilalţi şi ne-am putut vedea fiecare de viaţă”, a mai spus ea pentru sursa citată.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro