Reclamă

Un model demn de urmat de către toate femeile, Mirela Vaida s-a remarcat atât prin cariera ei, cât şi prin viaţa personală, ea reuşind de fiecare dată să îmbine cu succes viaţa de familie şi munca. Vedeta este căsătorită şi are trei copii, doi băieţi, Tudor şi Vladimir şi o fetiţă, Carla.

Cum toate femeile din ţară îşi doresc să aibă o relaţie de succes, Mirela Vaida vine cu un răspuns bazat pe propria experienţă.

„Comunicarea. Unde e comunicare, e şi respect, şi încredere. Trebuie să îi spui cleuilalt ce simţi şi celălalt îţi spune şi el. Discutaţi în contradictoriu, chiar dacă nu îţi convine ce spune celălalt. Nu lăsaţi canale blocate”, a mărturisit prezentatoarea tv, într-un interviu pe care l-a acordat la Happy Channel.

Totodată, aceasta a mărturisit şi care este lucrul care o enervează cel mai tare la ea, spunând că încăpăţânarea ocupă prima poziţie.

“Îmi place încăpăţânarea mea şi mă enervează încăpăţânarea. E cu dus-întors încăpăţânarea asta. Să ştii că eu am şi o latură pe care nu mi-o ştie nimeni, o latură „mai pesimistă, aşa”, a mai spus vedeta care prezintă emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Pe lână o familie frumoasă şi o carieră în televiziune, Mirela are succes şi în domeniul muzicii, în care cântă împreună cu trupa sa, Vaida Band, la diferite evenimente şi petreceri.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro