Reclamă

Știm cu toții că adevărul stă în vin – faptul că este plin de antioxidanți este un bonus suplimentar.

Dar se dovedește că alte ingrediente derivate din struguri dau vinului un bonus suplimentar. Cel puțin în ceea ce privește sănătatea pielii. Introduceți uleiul de sâmburi de struguri, un produs natural extras din sâmburi de struguri după ce au fost folosiți pentru a face vin.

Semințele de struguri au fost un ingredient comun în spațiul de wellness de ceva timp. Dar în ultimii ani și-a făcut drum și pe culoarul de îngrijire a pielii.

Beneficii incredibile

Uleiul de struguri face minuni pentru tenul tău. Toate femeile trebuie să știe asta
Pixabay

Uleiul din sâmburi de struguri provine din semințele presate ale strugurilor. Uleiul este un produs secundar al procesului de fabricare a vinului.

Este cunoscut pentru :

antiinflamator

antimicrobian

proprietăți antioxidante

Aceste proprietăți, împreună cu cantitățile mari de acizi grași din lanțul omega și vitamina E conținute în uleiul de sâmburi de struguri, l-au făcut un tratament topic popular pentru piele.

Uleiul de sâmburi de struguri tratează focarele de acnee.

Datorită proprietăților antimicrobiene dovedite ale uleiului de sâmburi de struguri, unii oameni îl folosesc pentru a trata focarele de acnee. Deși lipsesc cercetările asupra modului în care funcționează acest lucru, este logic ca, atacând bacteriile care pot pătrunde adânc în porii tăi și pot cauza erupții. Uleiul de sâmburi de struguri vă poate face pielea mai clară.

Uleiul de sâmburi de struguri face pielea mai moale și mai elastică.

Uleiul de sâmburi de struguri a fost testat, împreună cu o serie de alte ingrediente din plante care pretind că îmbunătățesc elasticitatea și catifelarea pielii.

Cercetările au arătat că ingredientul pe bază de plante s-a îmbunătățit:

umiditatea pielii.

moliciune.

capacitatea de a reveni.

Uleiul de sâmburi de struguri ajută vitamina E și vitamina C din piele să fie mai eficiente și mai eficiente în păstrarea pielii.

Uleiul de sâmburi de struguri uniformizează nuanța pielii.

Uleiul de sâmburi de struguri conține un ingredient antioxidant puternic numit proantocianidină. Acest antioxidant poate uniformiza nuanța pielii. Atunci când este utilizat în mod constant pe piele. S-a demonstrat că administrarea orală a extractului de ulei de sâmburi de struguri ameliorează simptomele melasmei.

Uleiul de sâmburi de struguri vă poate proteja pielea de daunele solare.

Antioxidanții puternici din uleiul de sâmburi de struguri au un alt beneficiu. Uleiul de sâmburi de struguri ca ajută la protejarea pielii de absorbția completă a daunelor razelor UV.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro