Reclamă

Gabriel Dogaru, un șofer de autobuz din Bucureşti, este celebru pe TikTok, acolo unde a strâns peste 60.000 de următori în ultimul an. Bărbatul mărturisea că totul a început dintr-o simplă joacă, în pandemie. De atunci, el postează zilnic diverse clipuri video și împărtășește cu internauții momente amuzante, dar și experiențe din timpul călătoriilor. 

Ce îi învață Gabriel Dogaru pe toți călătorii care merg cu ratb-ul

Călătoria în siguranță este cea mai importantă pentru Gabriel Dogaru, șofer de ratb din Capitală! Atunci când este în timpul serviciului, bărbatul le dă fanilor de pe TikTok sfaturi esențiale pentru călătoria cu ratb-ul.

Recent, el s-a filmat în timp ce nu se afla la volanul autobuzului, ci era doar un simplu călător în ratb. Gabriel Dogaru a vrut să le arate internauților cum trebuie să călătorească civilizat, plătind biletul de ratb de fiecare dată când circulă cu mijloace de transport în comun.

Nu mulți șoferi STB sunt un exemplu bun pentru pasageri, însă Gabriel Dogaru a arătat contrariul! Plin de energie și mereu cu o bună dispoziție ieșită din comun, el a demonstrat că se poate călători cu ratb-ul în liniște, fără a sta stresat că vin controlorii și-l prind fără bilet. Filmulețul postat de el pe TikTok a strâns aproape 20.000 de vizualizări, iar unii oameni chiar l-au felicitat pentru inițiativa lui.

Cum a ajuns să fie șofer de autobuz

Tot pe rețelele de socializare, Gabriel Dogaru dezvăluia că a urmat şcoala de şoferi a Regiei de Transport Public Bucureşti, în urmă cu mai bine de 23 de ani, la îndrumarea tatălui său. De atunci, își face meseria cu mare drag, iar cei mai mulți călători îl recunosc de pe TikTok.

„Am început să lucrez într-o fabrică, acolo s-au făcut restructurări şi am rămas fără serviciu și a venit tata cu o propunere. Să mă fac şofer de autobuz.Acum o fac din pasiune şi din plăcere. Îmi place să mulţumesc călătorul, să ştiţi. Pentru ei vin la muncă, nu? Anul trecut în pandemie am lucrat de noapte.

Nu circula nimeni noaptea. Am descoperit TikTok-ul. Ştiu toţi, da, şi chiar îi distrează. de asta şi continui să fac, ca să îi distrez. Un curier mi-a bătut în geam, i-am deschis uşa: vă ştiu de pe TikTok”, a mărturisit șoferul STB, pentru observatornews.ro.

@dogarugabriel45

#stb #336 #bucurestiromania #busdriver #tiktokromania🇷🇴 #60kfollowers #2022tiktok #fay #fyp

♬ sunet original – Dogaru Gabriel

 


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro