Reclamă

Au trecut 20 de zile de când militarii ruși bombardează principalele orașe din Ucraina. Cele mai noi imagini din satelit arată pagubele imense produse de bombardamente puternice ale rușilor asupra celor mai mari orașe ucrainene. Cea mai gravă criză umanitară de până acum din războiul din Ucraina este în orașul Mariupol, acolo unde autoritățile au anunțat că 2.537 de oameni au murit. În vreme ce unii îl critică Vladimir Putin, alții în schimb sunt mai interesați de modul în care arată o zi din viața liderului de la Kremlin. 

Ce consumă Vladimir Putin la micul dejun

Vladimir Putin are aproape 70 de ani, dar este într-o formă de invidiat! Președintele rus este un adevărat atlet, iar asta se datorează unui stil de viață sănătos. Zilnic, liderul de are o rutină de la care nu se abate niciodată. În urmă cu ceva timp, surse de la Moscova dezvăluiau că președintele rus are o viață atât de echilibrată.

Vladimir Putin ia micul dejun la scurt timp după ce s-a trezit. Se pare că liderul de la Kremlin este înnebunit după terci de ovăz și ouă de prepeliță. Toate ingredientele sunt naturale și provin de la moșia agricolă Kirill, patriarhul Rusiei. Mai mult de atât, de la micul dejun nu-i lipsește niciodată brânza de vaci, pe care o savurează împreună cu un pahar de suc de fructe.

foto: captură video

După ce își termină masa, Vladimir Putin bea o ceașcă de cafea, după care se relaxează în piscină, unde stă în jur de 2 ore, zilnic.

„Se pare că supa miso nu lipsește, iar în loc de apă preferă ceaiul verde, recunoscut pentru proprietățile sale imbatabile și antioxidante. Mai mănâncă în unele zile carne de peste, dar pregătită fără ulei, fiartă sau la aburi.”, au spus surse din preajma acestuia, pentru Daily Mail.

Liderul de la Kremlin practică sport zilnic

Apoi, după ce a terminat de înotat, președintele rus merge la sala de sport, acolo unde preferă ridicarea greutăților în locul exercițiilor cardio. Consilierii lui susțineau că președintele Putin vrea ca liderii lumii să știe că este un om în formă și puternic. Pentru cei care nu știu, Vladimir Putin deține centura neagră la judo și este pasionat și de hochei pe gheață.

Un alt lucru extrem de ciudat în rutina liderului rus este faptul că el ajunge la muncă în jurul orei 17.00. În plus, el se abține să utilizeze un calculator sau un telefon performant, preferând să sorteze dosarele, și folosește un telefon fix în loc să comunice prin e-mail.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro