Reclamă

Andrei Duban a fost invitat în emisiunea FanArena de luni seara, unde a vorbit despre evoluția soției la Survivor România.

”Dacă juca un rol v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, a declarat Andrei Duban.

Soțul Gabrielei susține că ea este așa de organizată și în viața de zi cu zi: ”A început să aibă încredere în ea și asta o ajută foarte mult”.

Duban, despre imaginile cu Gabriela și Ghiță
Grațiela Duban a fost consolată de Ghiță, după ce echipa Faimoșilor a pierdut imunitatea. Ei au fost surprinși de camere îmbrățișați, în timp ce Grațiela plângea.

”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost răspunsul lui Andrei Duban.

Grațiela Teohari Duban este actriță și o prezență plină de șarm, atât pe scenă, cât și pe micile și marile ecrane. A evoluat în reality show-uri, ca invitat într-o serie de emisiuni, precum și în spoturi publicitare. Scena teatrului “Tony Bulandra” din Târgoviște a fost locul unde s-a afirmat ca actriță, după ce a terminat Facultatea de Actorie, dar a interpretat și roluri în mai multe producții de lungmetraj: “La bani, la cap, la oase”, unde a jucat partitura principală, “Cafea foarte dulce”, “Rămâi cu mine”.

S-a căsătorit cu actorul Andrei Duban în anul 2011, iar împreună au un băiat pe nume Armin.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro