Reclamă

Cu toate că prezenţa ei pe micile ecrane este mai rară, cu toţii ne-o amintim pe Gianina Corondat, prezentatoarea energică şi jovială care ne-a încântat ani la rând.

Cu toate acestea, în 2013, ea a fost pusă pe lista disponibiţizărilor din TVR, moment în care au început să apară şi problemele prezentatoarei.

„Mă aflu pe lista de disponibilizaţi nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru că eu nu m-am prezentat la selecţie, în cunoştinţă de cauză. Regulamentul spunea că cei care nu se vor prezenta vor fi incluşi în mod automat pe lista celor disponibilizaţi. Mi-am asumat alegerea, deşi cunoşteam consecinţele. Şi nu am fost singura”, spunea Gianina Corondan la vremea aceea.

În ciuda faptului că situaţia părea să se mai fi calmat, vedeta a fost dată în judecată şi I s-a cerut să returneze o important sumă de bani.

”Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, au stabilit magistrații Trubunalului București.

Probleme şi în viaţa personală.

Ce-i drept, Gianina a fost întotdeauna foarte discretă cu viaţa ei personală, iar publicul nu a ştiut niciodată nimic despre iubiţii ei. Cu toate acestea, prezentatoarea a trecut printr-un divort la doar doi ani de căsnicie şi nu exclude posibilitatea unui alt mariaj.

„Nu pot să zic niciodată, nu mă tentează în mod special. Oamenii care se găsesc, se căsătoresc şi se iubesc ca în prima zi sunt febleţile mele. Mă uit la bătrânei care se ţin de mână la 70 de ani după atâţia ani de căsătorie. E şi o chestie de dar divin, că unora li se dă din prima, nu mai trebuie să caute. Alţii caută. Nici bunicile de la ţară nu mai insistă. Nu mai e demult concepţia asta. Dar şi aici e capcana de a te raporta prin comparaţie. Dacă cineva şi-a gasit perechea nu înseamnă că şi ţie îţi e dat şi poate că alta e fericirea ta, să te arunci în meserie”, a declarat ea într-un interviu mai vechi.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro