Reclamă

Bancul zilei. Fară niciun fel de legătură cu războiul din Ucraina, bancurile cu ruși sunt fost mereu amuzante, mai ales dacă au legătură cu relațiile Rusiei cu principalii lor rivali, americanii.

Primul banc de astăzi, duminică, 13 martie, spune povestea unui spion american care se duc în Rusia pentru a obține informații valoroase despre „dușmanul de moarte al Rusiei”.

Bancul zilei / Ce pățește un spion american în Rusia

Spionul ajunge, după ce a avut grijă să învețe limba la perfecție, în Rusia, dar odată ajuns acolo are parte de o surpriză la care, cel mai probabil, nimeni nu se aștepta. Iată despre ce este vorba:

„Un spion american învaţă perfect limba rusă şi merge în Rusia. Într-un sat din Rusia dă „Bună ziua!” în limba rusă şi i se răspunde: – Bună ziua, domnule american! Se întreabă acesta oare de unde ştiu sătenii că e american.

Se întoarce în America, se perfecţionează câteva luni şi la accent şi se întoarce din nou în Rusia, dar păţeşte acelaşi lucru. Se întoarce din nou în America, se perfecţionează încă câţiva ani, vorbea perfect ruseşte şi accent şi ţinută şi când se întoarce în Rusia şi salută, i se răspunde din nou: – Bună ziua, domnule american! Nedumerit, întreabă, de unde ştiu că-i american şi i se răspunde: – La noi în Rusia nu sunt negri.”

Bancul zilei / Un spion american învață perfect limba rusă
Pixabay

Bancul zilei. Trei ruşi într-un bar

Bancul zilei. Al doilea banc de azi este tot cu ruși. De data aceasta, gluma face referire la faptul că rușii sunt mari consumatori de alcool:

„Trei ruşi într-un bar. – Chelner, trei halbe de votcă! Se uită chelnerul şi nu-i vine să creadă. – Trei halbe??? – Da! Primesc halbele şi le termină repede. – Chelner, încă trei halbe de votcă! Chlenerul le aduce. După ce termină fiecare de băut, unul dintre ei cade sub masă. – Chelner, două halbe de votcă! – Dar domnul? (arătând spre cel căzut) – Niet, şofer!”.

 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro