Elevii unei clase de liceu și-au surprins diriginta într-un mod extrem de frumos. Aceasta nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi în momentul în care a văzut ce au pregătit.

Gestul neașteptat făcut de elevii unei clase pentru diriginta lor a emoționat până la lacrimi. Crezând că este doar o oră obișnuită și își dorea ca elevii să fie cuminți în băncile lor, diriginta clasei a avut o mare surpriză. Aceștia au așteptat-o cu flori, cadouri și un tort mare pentru ziua ei. În momentul în care a deschis ușa, i-au dat lacrimile instant și s-a emoționat foarte tare. Tinerii au folosit și confetti pentru momentul special.

Momentul a emoționat-o până la lacrimi pe diriginta clasei

În fundat se auzea o melodie veche cu un mesaj puternic „Mulțumesc, iubită mamă”, considerând că diriginta clasei le-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de mai multe minute, profesoara a fost cu ochii în lacrimi, copleșită de emoții. Momentul filmat a devenit viral pe o rețea de socializare. Tot mai mulți internauți au apreciat ce au făcut elevii și le-au adus doar cuvinte de laudă pentru gestul lor.

@ralucamatei3 #schoollife #foryou #ceamaibunadiriginta ♬ sunet original – Raluca Matey

„Ce dor mi s-a făcut de liceu!”, „Felicitări pentru gestul minunat!”, „Ar trebui să primiți 10 la cât de tare s-a emoționat doamna profesoară.” „Sunteți elevi minunați! Felicitări și la mulți ani doamnei!”, „Ce frumos! Felicitări elevilor. Cei mai frumoși ani sunt cei de liceu!”, „Așa ar trebui tratați profesorii! Bravo vouă, elevilor, pentru gest!”, „Profesorii buni care își dau silința și care sunt excepționali, merită astfel de momente speciale!”, „Clipul acesta m-a emoționat până la lacrimi! Bravo, copii minunați”, „Frumos este puțin spus pentru gestul vostru! Felicitări!”, „Mai există și tineri respectuoși cu bun simț. Felicitări vouă pentru ceea ce ați făcut.”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți.