Reclamă

O tânără din Ucraina, pe nume Anastasia Mishchenko a reușit să impresioneze pe toată lumea, pe scena de la „Românii au talent”. Momentul său i-a adus numeroase aplauze, 4 DA și un loc în etapa următoare a competiției.

Anastasia are 30 de ani și s-a născut la Odessa. Acum este acrobat de circ, specializată pe acrobații pe bara suspendată. Și-a dorit încă de când era copil să lucreze la circ și, până la urmă, visul ei a devenit realitate. S-a angajat pentru prima dată la 16 ani. Tot atunci l-a cunoscut pe cel care acum îi este soț și antrenor.

Cine este Anastasia, concurenta din Ucraina de la „Românii au talent”. Povestea ei de viață i-a impresionat pe jurați. VIDEO

Acrobată mărturisește că își dorește să evolueze pe marile scene ale lumii. La „Românii au talent”, concurenta a demonstrat talentul și anii de exercițiu, într-un număr ce i-a lăsat fără grai pe cei patru jurați.

„Soțul meu e antrenorul meu, l-am cunoscut atunci când aveam 16 ani. Sunt din Odessa. Am emoții de fiecare dată…Scena asta e foarte frumoasă, oamenii de aici la fel, juriul…Am pielea de găină”, a declarat Anastasia la „Românii au talent”.

Cine este Anastasia, concurenta din Ucraina de la „Românii au talent”. Povestea ei de viață i-a impresionat pe jurați. VIDEO
ProTV

Reacțiile juraților au fost pe măsură

Recitatul de acrobație al Anastasiei de la „Românii au talent” i-a lăsat pe toți jurații cu gura căscată care au dorit să o complimenteze și să o trimită în etapa următoare.

„Impecabil! Dansul la bară era altceva în capul meu. Și apoi vezi asta…Mi s-a părut cel mai frumos dans pe care l-am văzut”, a spus Mihai Bobonete la ProTV.

„Exact, nu prea mai ai ce să zici… Așa se întâmplă când ești excepțională și faci un număr ca ăsta… uneori și nouă ne vine destul de greu să ne găsim cuvintele. Încercăm să spunem ceva relevant pentru tine și, dacă se poate, să se ridice cam la aceeași înălțime la care te-ai ridicat și tu, ceea ce este foarte dificil.

Ești un acrobat desăvârșit, nici nu vreau să mă gândesc cât e de muncă în spatele acestei povești. De multe ori suntem furați de ceea ce vedem și uităm că tu ești cu capul în jos, atârnând de o bară, la 2 metri deasupra pământului, și uneori fără să te mai ții cu mâinile de ea. Nu numai că ne-ai zăpăcit, ne-ai luat mințile, dar ne-ai luat și cuvintele o dată cu mințile”,a fost de părere Andi.

„Este admirabil! Eu, ca femeie, sunt mândră să văd altă femeie făcând lucrurile astea. Pentru mine ești pe lista aia a femeilor pe care le admir. Efectiv ne-ai hipnotizat, după cum vezi. Ești și o femeie frumoasă, ai toate datele ca să fii pe scenă”, a spus la rândul ei Andra.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro