Reclamă

După divorțul cu scandal de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu s-a concentrat asupra creșterii celor doi copii. Deși, inițial se gândea cât de greu îi va fi să se descurce cu cei mici, vedeta a mărturisit că este bine și că într-un final, și-a găsit liniștea. 

Claudia Pătrașcanu: „Mă descurc excelent și îmi este foarte bine”

Vedeta este preocupată de cei doi copii, care îi ocupă cea mai mare parte din timp. În prezent, Claudia Pătrașcanu s-a mutat în Constanța, unde și-a găsit liniștea alături de cei mici. După o perioadă mai dificilă cauzată de divorț, vedeta este în sfârșit împlinită și se bucură de cei mici. Inițial, vedeta se temea de faptul că nu o să se descurce, dar lucrurile nu au stat deloc așa.

„Mă descurc excelent și îmi este foarte bine. Sunt liniștită și nu aș mai da Constanța pe nimic. Copiii au crescut, ne vedem de activități. Nicholas, băiatul cel mic este în grupa mijlocie, iar Gabi este în clasa zero”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru click.ro. 

Claudia Pătrășcanu, despre viața de mamă singură: „Dimineața sunt în picioare la ora 6”
Social media

În cadrul aceluiași interviu, Claudia Pătrașcanu a vorbit și despre cum arată o zi din viața ei. Vedeta se trezește devreme, îi pregătește pe cei doi copii pentru școală, iar după își vede de activitățile zilnice.

„Dimineața sunt în picioare la ora 6, pregătesc băieții de școală, merg la sală, apoi fac piața, mâncare, mă ocup de conținutul pentru site-ul meu cu haine, mai dau câte o fuga la București unde mă întâlnesc cu prieteni, merg la emisiuni. Duc copiii la activități, îi duc acasă. Mă culc la 9.30 seara”, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.

De ceva timp, vedeta a pus pe picioare o afacere cu haine, iar de curând face un curs de limba engleză pentru a-și ajuta copiii. Atât ea, cât și Gabi Bădălău au decis să renunțe la certurile generate de separare de dragul celor mici.


Reclamă

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro