Reclamă

Cristi Brancu și Oana Turcu sărbătoresc anul acesta 14 ani de căsnicie și sunt la fel de fericiți ca atunci când s-au cunoscut. Moderatorul emisiunii „Exclusiv VIP” a declarat că este amorezat de Oana Turcu, exact ca la început. Într-un interviu pentru Click, Cristi Brancu a dezvăluit secretul unui mariaj de lungă durată. 

Cristi Brancu și Oana Turcu se iubesc de 14 ani

Cristi Brancu și mama fiului său, Oana Turcu, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Sunt puțini cei care știu cum a rezistat mariajul lor atâta timp, ținând cont că tot mai multe cupluri din showbiz ajung să divorțeze.

Recent, prezentatorul tv a mărturisit că Oana Turcu a fost femeia care l-a susținut mereu. El a mai completat faptul că o relație de lungă durată nu rezistă fără iubire puternică și matură. Cei doi au împreună un băiat.

„Sunt 14 ani în care am trecut prin foarte multe momente, unele sublime, altele foarte grele, dar totul a fost construit pe baza unei iubiri pe care o știm, o simțim, și ea face ca totul să se lege, chiar și atunci când avem păreri diferite despre o situație anume.

Începem ziua și o încheiem spunându-ne: Te iubesc! Și nimeni nu m-a iubit așa cum mă iubește ea. Și nimeni nu o iubește cum o iubesc eu. Doi oameni deștepți au păreri diferite, cred că așa e normal. Dar ne completăm, pentru că știm unde e unul puternic și unde e celălalt.

Să-l iubești pe celălalt mai presus decât te iubești pe tine. În dragostea adevărată nu există orgolii, dar există frumusețea personalității. E modul în care știi să-l faci pe celălalt să se simtă fericit, fericirea aduce fericire. Am trecut prin multe experiențe până atunci și știu că niciodată nu am simțit o putere a iubirii că atunci când am întâlnit-o, am cunoscut-o pe Oana.”, a mărturisit Cristi Brancu, pentru Click! 

foto: facebook

Anamaria Prodan i-a „cuplat”

Cea care le-a făcut cunoștință celor doi a fost Anamaria Prodan. În urmă cu câțiva ani, Cristi Brancu mărturisea că impresara i-a recomandat să o invite în emisiunea lui pe Oana Turcu, cea care avea să-i devină soție. Se întâmpla în 2008.

„E un moment pe care-l privesc în urmă ca o binecuvântare. Pare un film. Cu câteva zile înainte de întâlnirea noastră, Ana Maria Prodan m-a sunat și mi-a spus că are o prietenă pe care mi-o propune ca invitat. Oana Turcu.

Am privit fotografiile ei și am simțit ceva ce nu am mai simțit în viața mea. Divin e faptul că ea, de departe, simțea același lucru. Am așteptat cu ardoare amândoi, fără să ne cunoaștem, acea întâlnire, în direct, în emisiunea mea – da, ne-am cunoscut în direct! -, iar apoi, din acea zi, totul curgea ca și cum așa trebuia să fie dintotdeauna.” povestea Cristi Brancu, pentru Dcnews.ro.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro