Reclamă

Au trecut 16 ani de la moartea Laurei Stoica! Cântăreața și-a pierdut viața pe 9 martie 2006, după ce mașina în care se afla împreună cu logodnicul ei, Cristian Mărgescu, a fost lovită în plin de un alt autovehicul intrat pe contrasens. Cei doi se întorceau la București, după ce Laura Stoica susținuse un concert. Solista era și însărcinată. 

Laura Stoica a decedat într-un teribil accident rutier

Vestea morții Laurei Stoica a îndoliat o țară întreagă! Artist și iubitul ei, Cristi, au decedat pe loc. Cu toate că au trecut 16 ani de la decesul cântăreței, mama ei, Elena Stoica, încă se luptă cu durerea și dorul de fiica sa. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, femeia a făcut mărturisiri emoționante despre Laura.

Elena Stoica a mărturisit că amintirea fiicei sale este încă vie, însă consideră că ceea ce s-a întâmplat a fost doar voia lui Dumnezeu. Pe 9 martie, femeia a organizat o pomenire pentru fiica ei la Cimitirul Bellu din Capitală.

Mama ei s-a resemnat cu gândul că solista a decedat

„Îmi aduc aminte de multe ori toate momentele acelea, sunt triste sunt dureroase, dar m-am împăcat cu gândul că așa a vrut Dumnezeu. Au fost ani în care m-am întrebat ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă.

Am aflat ulterior că n-a apucat să realizeze ce se întâmplă, deci nu a apucat să-și dea seama de tragedie. S-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să-i dea această bucurie de a-și găsi perechea potrivită, de a simți bucuria de a fi mamă… și dacă Dumnezeu a vrut să se termine atunci totul”, a mărturisit mama Laurei Stoica.

„Dacă Dumnezeu mi-a dat zile, în continuare, am considerat că trebuie să le trăiesc. Și să le trăiesc bine. M-am gândit și la ea și mi-am dat seama că nu i-ar fi plăcut să mă vadă că sunt la pământ. Am făcut tot ce am putut ca să fiu bine și sunt bine în continuare”, a mai explicat Elena Stoica.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro