Reclamă

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate prezențe din mediul online. Vedeta este activă pe social media și are o comunitate numeroasă, iar acest lucru nu a rămas fără rezultate. Oana Roman câștigă bani frumoși din activitatea de promovare a unor branduri. Chiar și așa, dacă într-o zi nu ar mai exista această rețea socială, Oana Roman și-ar găsi de muncă. 

Oana Roman: „Din trei încercări, eu îmi găsesc de muncă”

Vedeta a mărturisit recent că dacă nu ar mai exista Instagram, vedeta și-ar căuta de muncă. Motivul este unul cât se poate de clar: are o calificare și își poate găsi oricând un job. Oana Roman a mai spus că de acest lucru nu sunt conștienți mulți tineri. O mare parte din influenceri sunt de părere că pot trăi doar din promovarea de pe Instagram. Oana Roman consideră că o persoană nu se poate întreține doar din promovarea unor branduri.

„Dacă mâine nu mai este Instagram, uite așa, nu mai există Instragram, eu mă duc așa, pe stradă, aici în București, bat la ușă, la un birou, la al doilea, la al treilea și eu zic că din trei încercări…din trei încercări, eu îmi găsesc de muncă. Bine…pe mii pentru că am o meserie, nu mor de foame. Copiii ăștia nu înțeleg că nu poți să trăiești doar din asta. Că dacă nu ai o competență, oricare ar fi ea, s-ar putea ca într-o zi să nu mai exiști”, a precizat Oana Roman în cadrul podcastului  „Fără filtre”, moderat de Alina Ionescu.
@farafiltre Urmărește episodul integral pe canalul nostru de youtube #viral #trending #viralvideo #vrl #fyp #foryou #foryourpage #farafiltre ♬ sunet original – farafiltre

Așa cum bine știm, Instagram este o sursă de venit pentru tot mai multe persoane care aleg să promoveze diferite branduri pe această rețea socială. Se câștigă destul de bine, dar necesită multă muncă și implicare.


Reclamă

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro