Reclamă

Radu și Adelina au reușit să câștige „Puterea Dragostei”, sezonul 4. Deși în timpul competiției au avut numeroase certuri și mulți nu credeau în povestea lor de iubire, iată că aceștia au demonstrat că se iubesc cu adevărat. Acum, cei doi tineri au planuri mari de viitor și au detaliat ce vor face cu banii câștigați la „Puterea Dragostei”. 

Adelina și Radu au planuri mari de viitor

Adelina și Radu s-au ales fiecare cu câte un cec în valoare de 10.000 de euro. În timpul competiției de la Kanal D, cei doi tineri au fost aspru criticați, ținând cont că au trecut prin numeroase momente tensionate de-a lungul relației lor. Din fericire, aceștia au rămas împreună și au dovedit că iubirea pe care și-o poartă este mai presus decât orice.

După ce au câștigat „Puterea Dragostei”, sezonul 4, tinerii au dezvăluit ce planuri de viitor au și au povestit ce au de gând să facă cu marele premiu.

„Cu banii din Marele Premiu ne-am hotărât sa îi investim în ceva ce ce ne poate aduce și un venit lunar, adica vrem să ne deschidem o afacere. Încă nu ne-am hotărat ce va fi pentru că vrem sa luăm o decizie corectă”, au spus cei doi câștigători de la „Puterea Dragostei”, la Kanal D.

foto: instagram

Adelina a mai susțint că Radu este bărbatul lângă care vrea să-și petreacă tot restul vieții.

„Radu este bărbatul lângă care vreau să rămân până la adânci bătrâneți. M-am convins de acest lucru, sunt sigură ca ne vom înțelege in continuare cum ne-am inteles si după iesirea noastră din casă.

Deși este o persoană supărăcioasă, pot sa zic că am început să-l ințeleg si stiu cum sa ameliorez o situatie conflictuală”, a spus tânăra pentru sursa citată anterior.

Cristina Mihaela nu mai prezintă „Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela nu va mai prezenta sezonul cu numărul 5 al emisiunii „Puterea dragostei”.

„Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptam și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm.

Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum și știri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie. Sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată.”, a scris Cristina Mihaela pe contul său de Instagram.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro