Reclamă

Bancul zilei. Bancurile cu animale au fost mereu amuzante, indiferent din ce cultură provin. Prima glumă de astăzi, căci v-am pregătit două :), îi are ca protagoniști pe lup și pe celebrul iepuraș. 

Chiar suntem siguri că bancurile cu Bulă, cu Alinuța sau celebrele bancuri cu blonde sunt printre preferatele voastre, noi va recomandam bancurile cu animale pentru o doză sănătoasă de râs.

Bancul zilei / Lupul şi iepurele găsesc un sac mare plin cu mâncare în pădure, imediat au început să se certe cine să ia sacul

„Lupul şi iepurele găsesc un sac mare plin cu mâncare în pădure, imediat au început să se certe cine să ia sacul. La un moment dat lupul propune:

– Mă iepurilă, hai să facem aşa, sacul va reveni celui care reuşeşte dintr-o lovitură să-i scoată celuilalt mai mulţi dinţi. Iepurilă imediat a căzut de acord cu propunerea.

Lupul zice: – Hai tu primul. Îşi face iepurele elan şi îl plesneşte peste bot pe lup din toată puterea încât acesta cade lat la pământ. Se scoală lupul, scuipă dinţii, îi numără şi zice: – Şase.

După asta, îl apucă lupul de urechi pe iepure şi îi aplică aşa o lovitură că mai mai să-i rupă urechile. Scuipă iepurilă dinţii, numără: – Patlu. – Cum mă patru, imposibil! – se miră lupul… – Pana mea, patlu, dacă doal patlu dinţi aveam?!”. 

Bancul zilei / Lupul şi iepurele găsesc un sac mare plin cu mâncare în pădure, imediat au început să se certe cine să ia sacul
Pixabay

Bancul zilei / O zebră evadează de la circ

În cel de-al doilea banc de astăzi, personajul principal este zebra care pleacă în aventura vieții ei, după ce reușește în mod miraculos să evadeze de la circ.

„O zebră tânără evadează de la circ şi pleacă hai-hui prin lume. Într-o poiană, întâlneşte o vacă şi îi spune:
– Bună ziua, animal necunoscut. Cine eşti şi ce faci?
– Eu sunt o vacă şi dau oamenilor lapte…
Zebra pleacă mai departe. Mai întâlneşte un animal:
– Bună ziua, animal necunoscut. Cine eşti şi ce faci?
– Eu sunt o oaie şi dau oamenilor lână, răspunde.
Zebra pleacă mai departe şi întâlneşte de data asta un armăsar:
– Bună ziua, animal necunoscut. Cine eşti şi ce faci?
– Hei simpatico! Ia mai lasă vorba, dă-ţi jos pijamaua şi îţi arăt eu cine sunt…”

 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro