Reclamă

Scandalul continuă chiar și după moartea lui Petrică Mîțu Stoian! Avocata surorilor regretatului solist a anunțat că acestea vor să-l cheme pe Doru Gușman, impresarul artistului, în fața judecătorilor. Care este motivul? 

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian cere ca Doru Gușman să fie iar chemat în instanță

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obârșanu, a făcut acuzații dure la adresa impresarului solistului de muzică populară. Nici după decesul artistului, surorile acestuia și Doru Gușman nu au îngropat securea războiului. Avocata a dezvăluit că acestea au cerut ca impresarul lui Petrică Mîțu Stoian să fie reaudiat.

„Ar trebui întrebat domnul Gușman. Cer să fie reaudiat. Audierile au fost superficiale. Aștept să se finalizeze raportul de expertiză medico-legală.

Am făcut cerere să fie preluată de o unitate de procuratură cu mai multă experiență. Cu privire la moștenire, aceea continuă. Se ocupă notarul. Nu e de competența mea aici. Nu se ceartă familia. Familia este unită. Vreau să mai spun ceva. Eu cred că omul acesta a murit cu zile”, a spus ea, la Antena Stars.

Carmen Obârșanu: „Avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară”

Mai mult de atât, Carmen Obârșanu a declarat că impresarul nu și-ar fi dorit decât să profite de pe urma lui interpretului de muzică populară. Femeia susține că este posibil ca artistul să fi avut COVID-19, cu câteva zile înainte să moară. Decesul lui a fost unul violent!

„Petrică Mîțu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Gușman și fiica-sa, ei au o mare parte din vină! Mițu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gușman! Gusman la câte spectacole l-a dus că să scoată bani, ia să vedem!”, a spus avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian.

„Mîțu și-a dat seama în ultimele minute de viață și i-a șoptit surorii: am greșit, nu mă mai certa și tu! Și-a dat seama că de acolo i se trage. A plecat pe lumea cealaltă știind de unde i se trage”, a mai afirmat femeia, la Antena Stars. 


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro