Eliminare-surpriză la „Survivor”! Nelu Precup Pănescu, Ramona Crăciunescu și Blaze au fost propuși spre eliminare la consiliu, însă doar telespectatorii au avut ultimul cuvânt de spus. Aceștia au votat-o pe Ramona Crăciunescu să părăsească show-ul din Dominicană.

Ramona Crăciunescu a părăsit „Survivor”

În ediția de luni, 7 martie, Războincii au pierdut jocul pentru imunitate, așadar au fost obligați să nominalizaze trei oameni din echipă spre eliminare. Relu Pănescu, Ramona Crăciunescu și Blaze au fost aleși de coechipierii lor să părăsească concursul. Din păcate, cea care a părăsit show-ul „Survivor” a fost Ramona Crăciunescu.

La auzul veștii că pleacă acasă, Războinica a izbucnit în lacrimi.

„Parcă e un vis urât. Îmi pare rău. Îmi doream să rămân mai mult. Simt că nu am arătat. Am descoperit niște oameni minunați aici. Într-un fel mă bucur, că merg acasă la fiul meu. Survivor te schimbă într-o persoană mult mai bună. Condițiile de aici m-au făcut să mă pierd uneori pe traseu, dar aici am descoperit niște oameni minunați, foarte buni și sufletiști”, a fost mesajul Ramonei Crăciunescu.

foto: captură video PRO TV

Ramona Crăciunescu, în conflict cu Blaze

Conflictele sunt la ordinea zilei la „Survivor”, mai ales în tabăra Războinicilor. De data aceasta, Blaze i-a reproșat Ramonei Crăciunescu că își schimbă opinia în funcție de interese și a lăsat să se înțeleagă că nu spune ceea ce gândește cu adevărat.

Blaze a mărturisit că atunci când toți participanții râdeau de Relu Pănescu, și ea făcea la fel. Doar că în momentul în care Relu se alătura echipei, Ramona Crăciunescu își schimba brusc atitudinea și părea că este alături de el.

Nici Alexandra Duli de la Războinici nu a scăpat de critici! Băieții s-au plâns în repetate rânduri că tânăra că are un ton nepotrivit atunci când vorbește cu ei.

„Tonul meu așa este. Zici că sunt aprinsă. N-am venit la psiholog. Din păcate, așa mă exprim eu. Așa vorbesc eu. Încerc să lucrez la lucrurile astea. Nu cred că se va schimba complet la Survivor”, i-a spus Alexandra Duli lui Ionuț Popa.